- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
cok izledin mi kendisini,enes dalmıs ta las palmastan biliyo mesayıöyle sergencim kolay kolay bir futbolcuya gömmem pozitif yaklaşırım ama mesa nedir ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok izledin mi kendisini,enes dalmıs ta las palmastan biliyo mesayıöyle sergencim kolay kolay bir futbolcuya gömmem pozitif yaklaşırım ama mesa nedir ya.
Muazzam bir herif.Demekki Mehmet topali tanimiyo olsak son 5 senede 3 5 hareketini videoya koysak kral olacakmissu video transferlerinden nefret ediyorum renkdaş
![]()
Elhamdulilah onlari da satip yerlerine yasli oyuncular alacagiz ki denge bozulmasin.Abi iyidir kötüdür ayrı , takımda Marcao ve Luyindama hariç 26 yaş altı oyuncu bile yok. Mesa iyi iyi de 30 yaşında.
Banega? Bir de Marcao satilirsa milli takima secilme bonusu konmali.Fernando-Kayer kafa kafaya takas.
Marcao: 12milyona italyaya satış.
10 milyonu ebubekire göm, 2 milyona josefi kirala.
Ah ulan f.ş. sorumlusu ben olacaktım ki.
Las Palmas dönemini bilmiyorum ancak geldiği nokta ortada zaten. Orda ne yapmış ne etmiş önemi yok benim için. Irfan Can falan daha iyi oyuncu ondan,bu kadar diyeyim ben yani. Alabilirsek Amadou veya Banega'yi çekelim Sevilla'dan yoksa Fernando 5-6ya gitsin okcok izledin mi kendisini,enes dalmıs ta las palmastan biliyo mesayı
Banega icin cagnenin satisini bekleyeceğiz.Banega? Bir de Marcao satilirsa milli takima secilme bonusu konmali.
Muazzam bir herif.
Sevilla kendisine takim bul dedigi icin onlar onermistir, Sukru ve Albayrak da Fatih hoca'ya iletmistir, hoca da scout ekibi ile degerlendirme yapip onay vermistirMesayı biz mi istedik onlar takas mı önerdi acaba
yok bu yorum olmaz.las palmastayken la liganın en cok pas yapan oyuncusuymus mesa.bu mesela önemli bi kriter.sevillada zaman zaman oynamıs olabilir,az şans bulmus olabilir ama 2 tane mükemmel golünü gördüm bu sezon attıgı,40-50 metre uzun paslarını gördüm.boş oyuncu değil.heleki irfancanla falan kıyas etmek olmazLas Palmas dönemini bilmiyorum ancak geldiği nokta ortada zaten. Orda ne yapmış ne etmiş önemi yok benim için. Irfan Can falan daha iyi oyuncu ondan,bu kadar diyeyim ben yani. Alabilirsek Amadou veya Banega'yi çekelim Sevilla'dan yoksa Fernando 5-6ya gitsin ok
Belki de onay vermemiştir fatih hoca bekleyip görelim bakalım, bence iyi oyuncu ama scout tarzı transfer planı varsa istemezler MesayıSevilla kendisine takim bul dedigi icin onlar onermistir, Sukru ve Albayrak da Fatih hoca'ya iletmistir, hoca da scout ekibi ile degerlendirme yapip onay vermistir