- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim diyor? Kimse demiyor sosyal medya’daMuhammed Besic zu Gala diyolla...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüzde 50si menajerinde bunun ama bonservisHasiçde elifgillerden, seneye 15ede bunlar satar hasici. Biz niye bulamıyoz böyle yatırımlık topçu bilmem.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bİzimkilerin listede yok öyle 200-300 binlik topçular.En az 7-8mlik oyuncuları buluyorlar hep.Fm oynuyorlar sankiHasiçde elifgillerden, seneye 15ede bunlar satar hasici. Biz niye bulamıyoz böyle yatırımlık topçu bilmem.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
AA ile iletişime geç hemenBen oynuyom bodrum sporda 3 gecedir
Bu adami al baska transfer yapma yeter taylan donk filan yeter takimi 3 seviye yukari tasirHoş oldum, bu adamı getirmemizin imkanı olsa keşke
kim diyor üstadMuhammed Besic zu Gala diyolla...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lens güzel takım oldu yaGanago lige iyi basladi 4 mac 3 gol.
Yüzde 50si menajerinde bunun ama bonservis
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Coguzeaal
bize imza attı denilen oyuncular da gazlansin köpek gibi oynasinlar mükemmel düzenNazım Sangare: "Transferim salı günü netleşir. Şu anda bir şey söyleyemem. Transfer süreci nedeniyle Beşiktaş maçı kadrosuna alınmadım." (DHA)
cünkü hic kosmayan mücadele etmeyen sadece top ayagına gelince oynayan oyuncu tipi ingilterede öyle adamı tutmazlar kolay kolay anca championshipte felan bize lazım olan ndiaye seri ile johansenin hic bi farkı yok ha seri ha johansen al birini vur ötekineJohansen mevcut fulham kadrosunda skor yapabilecek ender adamlardan hazırlık.macinda da oynamıştı ama sonra hocaları benim oyun sistemime uymuyor gidebilir demis