Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Okay gereksiz olur Taylan form tutuyor onun kadar oynar bu yönetim varken elimize para geçmesi de risk sezon bitmeden belliydi orta saha gerektiği, transfer sezonu bitecek hala orta saha yok yarın saçma bi isme tüm parayı gömüp taraftar baskısı vs zirvalayabilirler profesyonel bariyerler gibi gibi

13 milyon’luk teklif gelmis. Sanirim yonetim pazarlik asamasinda ve 15m istiyoruz

Bunlar bizimle 6222 geciyor galiba. Harbiden 25'in altinda satirlirsa o Apo'yu gorudugum yerde tekme tokat dalarim.

Dün Fonseca, Smalling'i istiyoruz demişti Marcao ile ilgili İtalya medyasında tek haber yok hoca biraz ortadan konuştuğu için söyledikleri sağa sola çekilebiliyor boş yapıyoruz muhtemelen.

Gerekirse yangın yapalım ama Marcao'yu bırakmayalım 15 m a felan

Bence Okay gereksiz olur Taylan form tutuyor onun kadar oynar bu yönetim varken elimize para geçmesi de risk sezon bitmeden belliydi orta saha gerektiği, transfer sezonu bitecek hala orta saha yok yarın saçma bi isme tüm parayı gömüp taraftar baskısı vs zirvalayabilirler profesyonel bariyerler gibi gibi
aynı adam ve oyun degiller ya ki gerekirse beraber de oynarlar

taylan iyi işte ne okayı yanına basıp gidecek ndiayenin ilk yılındaki gibi biri lazm

Okay çok hantal bir oyuncu.

daha ne satılan ne de alınan topçu var ama maşallah bir sürü provakatör var gene forumda.Bir durun sabredelim.Bu arada marcao olayını bahane edip Fatih Hocaya sallayanlar yapmayın olm komik oluyorsunuz

Semih Kaya, Galatasaray'da - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber  kaynağı

gsnin evladı gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt