- 5 Ağustos 2019
- 1.099
- 801
- 608
Yok abi marcaoyu satıp bu kısıtlı sürede 2 orta saha 1 stoper 1 kanat alma ihtimalimiz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Draxler gelicekse baska adama gerek yok. Ligin icinden gecer. O adami bize yedirmezler mumkun degil.draxler + kiralık bruma alınsın marcaodan gelecek parayla
herkes ayaga kalkmalısus be recep
13 milyon’luk teklif gelmis. Sanirim yonetim pazarlik asamasinda ve 15m istiyoruz
![]()
Offerta della Roma per Marcao: per Spor in Turchia proposta da 13 milioni - TUTTO mercato WEB
Secondo quanto riporta Spor in Turchia, la Roma ha fatto una proposta da 13 milioni per il brasiliano Marcao. Difensore centrale, seguito in passato anche.www.tuttomercatoweb.com
aynı adam ve oyun degiller ya ki gerekirse beraber de oynarlarBence Okay gereksiz olur Taylan form tutuyor onun kadar oynar bu yönetim varken elimize para geçmesi de risk sezon bitmeden belliydi orta saha gerektiği, transfer sezonu bitecek hala orta saha yok yarın saçma bi isme tüm parayı gömüp taraftar baskısı vs zirvalayabilirler profesyonel bariyerler gibi gibi
:red: :red:draxler + kiralık bruma alınsın marcaodan gelecek parayla
Okay çok hantal bir oyuncu.Bence Okay gereksiz olur Taylan form tutuyor onun kadar oynar bu yönetim varken elimize para geçmesi de risk sezon bitmeden belliydi orta saha gerektiği, transfer sezonu bitecek hala orta saha yok yarın saçma bi isme tüm parayı gömüp taraftar baskısı vs zirvalayabilirler profesyonel bariyerler gibi gibi
adam 33 yaşında toparlayacak bi durumu yok yattığı yerden para kazanır,sağlam olsa bile şov yapacak adam değil bence fazla abartıyosun..Bİliyorum zaten durumunu , belki toparlamıştır dedim fizik olarak ki ucuza olacaksa gelsin khedira burda tekerlikli sandalyeyle oynasın yine şov yapar