Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki 4-1-4-1 oynamaya devam edecegiz cunku uzun bir aradan sonra tutturduk sistemi

Forvetin arkasinda oynayan 4’lu merkez orta saha özelligi olan oyunculardan kurulu ve bu duzen devam edecek cunku inanilmaz uyumlu sekilde gidiyoruz

Kagit ustune Ömer,Emre akbaba ve Etebo gibi oyuncular da var kadro da bu 4’lu ye alternatif

Bana göre takimdaki eksiklik Taylan’a bir alternatif ve gerektiginde b planina gecmek icin hizli bir kanat oyuncusu

Simdilik 3 mactir b plani olarak oyuna babel dahil oluyor ve sprinter özelligi olan Emre Kilinc sag cizgiye geciyor,önümüzde uzun bir maraton var bu yuzden hizli bir kanat fena olmaz

Hajduk Split maçında umarım Etebo ve Sekidika şöyle 20-25 dakika şans bulurlar

Ömer Feghouli oynayacağına bir izlemek isterim bu ikiliyi bir bakalım ne kadar tempo yapabiliyorlar adam eksiltme konusunda takımı ileri taşıma konusunda ne kadar iyiyler

Milli maç arasını saymazsak ki iki tane ara gözüküyor Ekim ve Kasım ayları full persembe pazar takvimine göre nasıl çıkaracaz bu maçları :(
Niteliği geçtim sayı olarak bile eksiğimiz var bence

şaka maka belhanda kaldı gibi yine. kendisi de rahatını bozmak istemiyordur zaten

yalnız okuyunca aklıma geldi, bugün falcao skrtel'in kafasının üstüne falan yükseliyordu maşallah. zaten zıplaması prime dönemlerinde efsaneydi de fiziksel durumu açısından iyi işaret.
Ne yalan söyleyeyim Falcao ve Belhanda beni utandırdı ligde oynadıkları ilk 2 maçta

Ben ikisi de artık Galatasaray'ın oyuncusu değil giderler gitmese bile katkı veremezler diyordum ikisi de pişman etti beni

Şöyle oynasınlar lig boyunca ben lafımı yemeye razıyım 😂🤣

Sekidika kötü degil
Dediğim gibi reis keşke şans bulsa Etebo ve Sekidika gibi top sürebilen patlayıcı özelliği olan adamları da dahil etmeniz lazım bu oyun planına bazen olur kaliteli ayakların çözemediği maçı bir koşu ile hızlı oyuncuların çözer bunun enn iyi örneğini Onyekuru sayesinde gördük

taylanın şu futbolu görünce okay işi iyiki olmamış okaydan alacagımız verimi taylandan alıyoruz bi fark yok fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt