Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim yeni bir stil denemek istiyor.
Powerplay tarzı daha dikey bir oyun.

Etebo - Taylan - Emre

Bunlara bir kanat ve bir OS şart, ama ikisi de hızlı ve dinamik olsun.

Hoca dün akşam 70lik deviripte yayına çıkmış gibiydi galibiyetin gazıyla polyanna kaçtı içine muhtemelen transferle ilgili yönetime güvenmesi vs ayık kafayla soylencek şeyler degil
Guvendigini kim söyledi? Adam bes belliki guvenmiyor, eli kolu bagli..

Ne desin? bunlar is bilmez, transfer yapmasini bilmiyor, elimizdeki malzeme bu mu desin?

Tff ve hakemlere güvenim yok o yüzden kadron her zaman iyi olacak orta saha ve kanatta eksiklik var marcao yu satsalar eminim çöpleri dolduracaklar gene kısa sürede alt yapıdan yeni alternatifler yaratmak gerek stoper ve orta saha alternatifi yok

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Etebo formunu bulsun is yapar, oyle bir izlenim birakti bende. Umarim orta sahaya tempo da getirir cunku suan bu eksik o bolgede.

Etebo formunu bulsun is yapar, oyle bir izlenim birakti bende. Umarim orta sahaya tempo da getirir cunku suan bu eksik o bolgede.
Oyun aklı var bence de. Fiziğini toplaması ve adaptasyonu tamamlaması gerekli.

Ben Seri gibi uzun adaptasyon süreci ve Lemina gibi maç kaçıracağını sanmıyorum.

Sağlam ön libero hala eksik ne yazık ki.

Taylan sezonun bombası olacak gibi.
İnşallah Ilk11 de kendini bulur.
Etebo-Taylan-Transfer

Terim sever, Ofansif Adamlara defans yaptırmak.

Taylan #10 olduğu için, arkadan Regista varı topu güzelce kurabiliyor. Marcao ile beraber böylece rahatça çıkıyoruz.
Bazen uzun pas, bazen hız topu fazla tutmadan One-Touch ile devam veriyor.

Hayranlıkla izeldim...böyle devam Aslan!

Hoca dün akşam 70lik deviripte yayına çıkmış gibiydi galibiyetin gazıyla polyanna kaçtı içine muhtemelen transferle ilgili yönetime güvenmesi vs ayık kafayla soylencek şeyler degil
Tabiki ayik kafayla soylenecek sey. Bu yonetimi bu kdr boklamaya grk yok. Şartlar gercekten cok zor. Ve hoca da bunu goruyor, ayni zamanda caba harcandigini da goruyor. Bu adam isin icinde ve bizden daha iyi biliyor olanı biteni. Biz medyaya atılan isimlerle duyumcu pacavralarinin uydurmalariyla salliyoruz.

Selamlar. Orta saha ve kanat transferi gerekli ancak eleştiriler de bence biraz abartı. Takımın mali durumu ve stratejisi belli. fenerin yaptığı usulsüz (Bence) transferlerine aldanıp da yüklenmemek lazım yönetime. Beceriksizlikle suçlanıyor ama yine bence düzgün bir duruşu var yönetimin. Limiti 40 milyona çekmeye çalışıp, aynı zamanda sattığın kadar al kuralını çiğnemeden birşeyler yapılmaya çalışılıyor.

Benim dün akşam aldığım izlenim Marcao'nun satılacağı yönünde. Büyük ihtimal derbi maçı bekleniyor açıklanması için. Avrupa ligi maçı ve fener derbisinde sahaya sürdükten sonra gönderilecektir. Bu arada gelecek para ile yapılacak olan transferler konusunda da çalışma yapılıyordur. Bu yüzden bu hafta transfer gelişmesi (kap bildirimi vs) beklemiyorum.

Eteboyu nasıl buldıunuz?

Nedir bu adam et mi tavuk mu balık mı?

Diagne pası verse, Etebeo kaleci ile 1e1 kalırdı ve belkide ilk maçında golü atar.
Yanlız sprint daki hıza bak..

Screenshot_20200921_092512.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt