- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
anlamadım mr raporu ne diyor?addüktoru gg diyorlar. 3-4 hafta olabilir gibi @Melih Peker sence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamadım mr raporu ne diyor?addüktoru gg diyorlar. 3-4 hafta olabilir gibi @Melih Peker sence?
su an buanlamadım mr raporu ne diyor?
Guvendigini kim söyledi? Adam bes belliki guvenmiyor, eli kolu bagli..Hoca dün akşam 70lik deviripte yayına çıkmış gibiydi galibiyetin gazıyla polyanna kaçtı içine muhtemelen transferle ilgili yönetime güvenmesi vs ayık kafayla soylencek şeyler degil
Çöp değil o yüzden.Bu fbjk nasil atlamadi cisseye hala anlamadim
Oyun aklı var bence de. Fiziğini toplaması ve adaptasyonu tamamlaması gerekli.Etebo formunu bulsun is yapar, oyle bir izlenim birakti bende. Umarim orta sahaya tempo da getirir cunku suan bu eksik o bolgede.
Papiss cisse halen kulüpsüz olarak görünüyor yaş 35 falan ama 1 sezon iş yapar 1 yıllık 500 bin euro maaşla alır Fener ya da BeşiktaşBu fbjk nasil atlamadi cisseye hala anlamadim
1+1 yıllık koşullu sözleşme yapılır her türlü.Papiss cisse halen kulüpsüz olarak görünüyor yaş 35 falan ama 1 sezon iş yapar 1 yıllık 500 bin euro maaşla alır Fener ya da Beşiktaş
Tabiki ayik kafayla soylenecek sey. Bu yonetimi bu kdr boklamaya grk yok. Şartlar gercekten cok zor. Ve hoca da bunu goruyor, ayni zamanda caba harcandigini da goruyor. Bu adam isin icinde ve bizden daha iyi biliyor olanı biteni. Biz medyaya atılan isimlerle duyumcu pacavralarinin uydurmalariyla salliyoruz.Hoca dün akşam 70lik deviripte yayına çıkmış gibiydi galibiyetin gazıyla polyanna kaçtı içine muhtemelen transferle ilgili yönetime güvenmesi vs ayık kafayla soylencek şeyler degil
Sanki kötü birisi degil gibi. Iyi impact saglayacak hazir olursaEteboyu nasıl buldıunuz?
Nedir bu adam et mi tavuk mu balık mı?
Eteboyu nasıl buldıunuz?
Nedir bu adam et mi tavuk mu balık mı?
Adana daha garanti seçim, doğru yapmış.