Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
zaten orjini sol açık saracchininBiz bu Saracchi'yi niye sol açıkta denemiyoruz. Arkasına Linnes koyup Saracchi'yi öne atsak bayağı verim alırız gibi, çünkü çok hızlı yahu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten orjini sol açık saracchininBiz bu Saracchi'yi niye sol açıkta denemiyoruz. Arkasına Linnes koyup Saracchi'yi öne atsak bayağı verim alırız gibi, çünkü çok hızlı yahu![]()
Bende bunu anlamiyorum, 2-2 olabilirdi diyonuz onlar gol kacirdi diye.. ee bizde kacirdik ozaman 2-2 yerine 2-4 olabilirdi de diyebiliriz. Ben gecen sezonlara göre yorumluyorum gayet iyi basladik, skor olarak da oyun olarak da... ucup kacmiyoruz, eksigimiz de var ihtiyacimiz da var ama en hazir takim da biziz..
Çok erken havaya giriyoruz. Taylan konusunda da Arda konusunda da...
Hatta daha da ileri gidiyorum takım oyunumuz konusunda da. Defolarımız var dün son 10 dk 2-2 olabilirdi
Sol açıktan çıkma zaten, yeterince yetenekli değil diye beke evirmişler.Biz bu Saracchi'yi niye sol açıkta denemiyoruz. Arkasına Linnes koyup Saracchi'yi öne atsak bayağı verim alırız gibi, çünkü çok hızlı yahu![]()
Biz bu Saracchi'yi niye sol açıkta denemiyoruz. Arkasına Linnes koyup Saracchi'yi öne atsak bayağı verim alırız gibi, çünkü çok hızlı yahu![]()
Evet 6 numara için alternatif olurdu bence de.ulan madem para yok nuriyi alsaydık o zaman. bjk maçında baya iyiydi, bizde de rotasyona katkı sağlar sesini çıkarmazdı
Bence bizim ligde oldukça iş yapar. Muazzam bir hızlanması var. Fark etmişsindir muhakkak, yetişemez dediğim her topa bir şekilde yetişiyor hızı ile, Fener maçında oynarsa, Linnes-Saracchi yapalım. Gökhan'ın nefesini keser.Sol açıktan çıkma zaten, yeterince yetenekli değil diye beke evirmişler.
Nuri gelse alayımız ne işi var bu çöpün diyecektik. Hiç bence inkar etmeyelim.Evet 6 numara için alternatif olurdu bence de.
Sadece diagne nin 2 + babelin net 1 100%lükleri vardi. Daha onlarin posisyonlari gelmeden 5-0 olabilirdi. Bir de bu tarafindan düsün![]()
şuan olsa kimse yok demezdi biraz da duymcuların ve rodop dallamasının beklenti oluşturması yüzünden. nuri oynadığımız oyunun direk adamı. bjk maçında da baya iyiydi. ben baya şaşırdım herkes nuri bitti falan diyordu ama adam çatır çatır oynuyorNuri gelse alayımız ne işi var bu çöpün diyecektik. Hiç bence inkar etmeyelim.
Vay be fransada bile seyircili adamlarda 10 bin vaka çıkıyoAlmanyada da maçlar seyirciliymiş.....
bir de 2 binli rakamlar açıklanıyor bizdeVay be fransada bile seyircili adamlarda 10 bin vaka çıkıyo
Almanyada da maçlar seyirciliymiş.....