Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bunu anlamiyorum, 2-2 olabilirdi diyonuz onlar gol kacirdi diye.. ee bizde kacirdik ozaman 2-2 yerine 2-4 olabilirdi de diyebiliriz. Ben gecen sezonlara göre yorumluyorum gayet iyi basladik, skor olarak da oyun olarak da... ucup kacmiyoruz, eksigimiz de var ihtiyacimiz da var ama en hazir takim da biziz..

Abi aynı sorun Antep maçında da oldu 75 sonrası oyundan düşüyoruz.

Benim anlatmaya çalıştığım Diagne'nin orada o golü atıp maçı bitirmesi lazım.

Geçen sene hep böyle maçlarda son dakikada gol yiyip şampiyonluğu verdik. Babel her maç %100 kaçırıyordu. Aynı duruma düşmeyelim diye havaya girmeden ciddiyeti bozmadan oynayalım diye yazıyorum.

Oyunu uyutmayı bilmiyoruz mesela 2-0'dan sonra oyunu uyutabilen takım olsak hiç sorun yok.

ulan madem para yok nuriyi alsaydık o zaman. bjk maçında baya iyiydi, bizde de rotasyona katkı sağlar sesini çıkarmazdı

Çok erken havaya giriyoruz. Taylan konusunda da Arda konusunda da...

Hatta daha da ileri gidiyorum takım oyunumuz konusunda da. Defolarımız var dün son 10 dk 2-2 olabilirdi

Sadece diagne nin 2 + babelin net 1 100%lükleri vardi. Daha onlarin posisyonlari gelmeden 5-0 olabilirdi. Bir de bu tarafindan düsün :)

Biz bu Saracchi'yi niye sol açıkta denemiyoruz. Arkasına Linnes koyup Saracchi'yi öne atsak bayağı verim alırız gibi, çünkü çok hızlı yahu :D

Caner Erkin'i de öyle kullanmıştık bizde oynadığı dönemde. Sonra Şenol da bir ara öyle kullanmaya çalıştı, s.çtı batırdı. Bazı oyuncular geriden oynayınca hücumcu özelliklerini daha iyi sergileyebiliyorlar. Saracchi'yi sol kanat gibi düşünürsek şut, kanat değişimi, merkeze yardım gibi o pozisyonun gereği pek çok özellikten de vazgeçmiş olacağız otomatikman. 3'lü oynasak ortadaki 5'li için belki bugünkünden de iyi bir kanat/bek olurdu ama 4'lü oynadığımız herhangi bir sistemde sol bekten daha iyi katkı verebileceği bir pozisyon olduğunu sanmıyorum.

Sol açıktan çıkma zaten, yeterince yetenekli değil diye beke evirmişler.
Bence bizim ligde oldukça iş yapar. Muazzam bir hızlanması var. Fark etmişsindir muhakkak, yetişemez dediğim her topa bir şekilde yetişiyor hızı ile, Fener maçında oynarsa, Linnes-Saracchi yapalım. Gökhan'ın nefesini keser.

Sadece diagne nin 2 + babelin net 1 100%lükleri vardi. Daha onlarin posisyonlari gelmeden 5-0 olabilirdi. Bir de bu tarafindan düsün :)

Ya sabahtan beri yazıyorum bende onu diyorum zaten. :red:

Biz oyunu uyutan bir takım değiliz. O yüzden o Babel ve Diagne kazmasının o golleri atması lazım.

Özellikle Diagne 2 haftada 3 %100 gol kaçırdı. Onları atması lazım. Şu an Falcao ile birlikte 3 golü vardı ligde.

Geçen sene Babel Konya, Malatya, Ankaragücü karşısında maçı bitirecek golleri atamadığından resmen 6 puan verdik.

Bunları tekrar yaşamamak adına yazıyorum.

Nuri gelse alayımız ne işi var bu çöpün diyecektik. Hiç bence inkar etmeyelim.
şuan olsa kimse yok demezdi biraz da duymcuların ve rodop dallamasının beklenti oluşturması yüzünden. nuri oynadığımız oyunun direk adamı. bjk maçında da baya iyiydi. ben baya şaşırdım herkes nuri bitti falan diyordu ama adam çatır çatır oynuyor

Soruyorum size ey medya ; geçen sene marcaonun ilhan parlaka yüklenmesine penaltı verdiniz

Dün skertel falcaoya ne yaptı hea,

omurgasız sürüngen yavruları sizi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Almanyada da maçlar seyirciliymiş.....

Kanat transferi sezonun ilk transferi olmalıydı hoca onyekurudan sonra ağır oyuncularla kanat olmuyor görür diye düşünüyordum yanılmışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt