Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Süre almayacaksa kiralanmasını bende isterim. Tarsus gibi garanti forma şansı verecek bir takım olsa iyi olur.
Bu arada dans performansı
Ardanin cok büyük payi var ruh geri dönmüs resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süre almayacaksa kiralanmasını bende isterim. Tarsus gibi garanti forma şansı verecek bir takım olsa iyi olur.
Bu arada dans performansı

kilit vurabilirsiniz, transfer kapandi...Katılmıyorum. Oraya Kerem, Ali Yavuz gitmez ise Babel ile rotasyon olabilir hatta gerekirse Emre Kılınç'ın ana yeri kanat zaten. Bizim tek atımlık bir kurşunumuz var ise bu hareketli 6-8 oynayabilen bir orta saha olmalı. Satış olursa zaten başka şeyler konuşulur Örnek: Diagne 8-10 giderse orta saha- Babel'in durumuna göre kanat veya forvet olmalı eğer Babel kalıyorsa onu forvette kullanıp kanat alınmalı o sözleşme fesih oluyorsa hem kanat hem forvet olmalı.arda ve feghouli ile sezonun sonunu getiremeyiz. iki kağnı ile oynuyoruz.
tek bir hamle yapacaksak kanada yapmak daha doğru olur.
Çok istedim.Olmayınca çok çok çok üzüldüm.costa ve kalinic keşke fbjkden birine imza atsa çok isterim.Gelsinler şunları bi söğüşleyip yatsalar.Özellikle costa gelirse sevinç çığlıkları atarım ama şöyle güzelinden bi 3-5 alsınAtletico suarezi alırsa, costa yı fenere verir. Demedi demeyin ✔
İstanbul'da bulunan Hatayspor yönetimi Galatasaray'dan Sekidika'yı 1 yıllığına kiralamak için teklifini yaptı.Yönetim bu gelişmeyi Fatih hocaya sordu.Onay verildiğinde Sekidika 1 yıl Hatayspor forması giyecek. (TransferWeb)
FutbolArena
@futbolarena
·
50sn
![]()
![]()
![]()
Alex Telles, Manchester United ile anlaştı.
![]()
36.7 milyon sterlin
![]()
Maaş: Haftada 75 bin sterlin (Guardian)
![]()
https://bit.ly/3hKz1o0