Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olası bir satış olmama durumunda atılacak tek kurşun ortasahaya olacak ama genel olarak hocanın, hızlı bir kanat, çok yönlü orta, alternatif sol bek ve gelişime açık genç bir stoper istediğini öğrendim. Daha önce de söylediğim gibi isim gizli kalacaktır lütfen bana da sormayın..

ozornwafor varken genç stoper isteniyorsa buradan anlayacağımız genç stoper türk olacak bu da alt liglerde olup birinci öncelik muhtemelen Ravil olur.

1 os ve 1 kanat gelsin bari.Tabi belhanda kalacaksa.Eğer kanat gelmeyecekse jesse kalsın.Sezon feghouli ve arda ile gitmez.Hadi arda gayretli çalışkan bir tip de vurdumduymaz feghouliye guvenerek yola çıkılmaz.

Ulan taylan sakatlansa alternatifi yok takımda.
Dalga mı geçiyorsunuz , adam akıllı bir orta saha alın şu takıma.

"Satış stratejisi: Artık tamamen Luyindama, babel veya diagne den ibaret olacaktır"

"Olası bir satış olmama durumunda atılacak tek kurşun ortasahaya olacak ama genel olarak hocanın, hızlı bir kanat, çok yönlü orta, alternatif sol bek ve gelişime açık genç bir stoper istediğini öğrendim."

Buna sevindim.

kilit vurabilirsiniz, transfer kapandi...

Belliydi boyle olacagi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

arda ve feghouli ile sezonun sonunu getiremeyiz. iki kağnı ile oynuyoruz.

tek bir hamle yapacaksak kanada yapmak daha doğru olur.
Katılmıyorum. Oraya Kerem, Ali Yavuz gitmez ise Babel ile rotasyon olabilir hatta gerekirse Emre Kılınç'ın ana yeri kanat zaten. Bizim tek atımlık bir kurşunumuz var ise bu hareketli 6-8 oynayabilen bir orta saha olmalı. Satış olursa zaten başka şeyler konuşulur Örnek: Diagne 8-10 giderse orta saha- Babel'in durumuna göre kanat veya forvet olmalı eğer Babel kalıyorsa onu forvette kullanıp kanat alınmalı o sözleşme fesih oluyorsa hem kanat hem forvet olmalı.

Atletico suarezi alırsa, costa yı fenere verir. Demedi demeyin ✔
Çok istedim.Olmayınca çok çok çok üzüldüm.costa ve kalinic keşke fbjkden birine imza atsa çok isterim.Gelsinler şunları bi söğüşleyip yatsalar.Özellikle costa gelirse sevinç çığlıkları atarım ama şöyle güzelinden bi 3-5 alsın

Neyse kimse gelmeyeceğine göre aktif kadroyu yazalım. Bu saatten sonra da işe yarayacak kimseyi göndermezler umarım.

Tabi şener, ahmet, sekidika, jimmy, o.wafor, taşdemir kiralık gideceklerdir

.......................... Fatih.........................
........... Luyindama.. Marcao...............
Omar............... Taylan.............Saracchi
Feghouli..Belhanda..Falcao..Emre..Arda

Okan
Linnes..Donk..Emin..Linnes
Etebo..Donk..Ömer
Oğulcan.. Diagne.. Babel/Kerem

+altyapı

İstanbul'da bulunan Hatayspor yönetimi Galatasaray'dan Sekidika'yı 1 yıllığına kiralamak için teklifini yaptı.Yönetim bu gelişmeyi Fatih hocaya sordu.Onay verildiğinde Sekidika 1 yıl Hatayspor forması giyecek. (TransferWeb)

1 orta saha transferi olur bence bu yabancıda olmayabilir Taylan'ın son anda geldiği gibi Berat Özdemir, Ufuk Akyol, Eslem Öztürk , Ali Kaan Güneren veya Burak İnce tarzı bir isim alınır en kötü transferin son anlarında diye düşünüyorum.

FutbolArena

@futbolarena

·
50sn

Çarpışma sembolü

Çarpışma sembolü

Çarpışma sembolü

Alex Telles, Manchester United ile anlaştı.

Para çantası

36.7 milyon sterlin

Para çantası

Maaş: Haftada 75 bin sterlin (Guardian)

Sağı işaret etmek

https://bit.ly/3hKz1o0

Bu hesabın bir de o kadar takipçisi var. Haberde fesih bedeli 40 m olmasına rağmen Manu max 25 ödeyebilir yazıyor.

Birileri gitmeyecekse Babel denen turuncu beyinli arkadaşı da fesih edelim defolsun gitsin. durduk yere sinir hastası olmayalım en azından kerem+ali ile bir heyecan yaşarız. Şu son 3 maçta şans verilse türkiye şu an bam başka şeyler konuşuyor olurdu. Muazzam boşluklar buluyoruz takımlar daha ayılmadan gençleri futbolun içine entegre edip özgüven kazandırmalıyız. Babele falan şans vereceğine boş okanı sok oyuna koşsun daha çok iş yapar.

''Gelelim Belhanda'ya, Göstermiş olduğu son performanslardan sonra onun da gitmesi artık konuşulmuyor.''

Bu kadar boş yapılmaz yav. Ne yani göndermek için 40 takla attığımız futbolcular 1-2 maç iyi oynayınca satmaktan vaz mı geçiyoruz? Gelen teklifler beğenilmedi de, oyuncu gitmemekte ısrarcı de, daha tutarlı bir sallama olur.

FT: Belhanda top oyna yoksa göndeririz bak!
B: Tamam hocam, lzle şimdi.
FT: Helal olsun, takımda kalıyorsun. Bir daha konuşanı sevsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt