- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
abi iyi oynadık diye transfer yapmazlarsa çok fenaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk taşı en günahsız olanımız attı
hahah abi bu sen miydin yav yeminle bu avatarı baskası sanıyodum20 dakikadır Irem Sak konusunda yazmayinca zaten suphelenmistim senden. Biryerleri karistiyor dedim icimden. Yanilmadigimi gormek egomu ziyadesiyle tatmin etmiştir.

hahah abi bu sen miydin yav yeminle bu avatarı baskası sanıyodum![]()
tanınmayacak haldesin abiNasil olmus? 2 dakika once degistirdim ya. Eskiden Muric reis vardı.

Bi kişide daha var sanki bu avatarNasil olmus? 2 dakika once degistirdim ya. Eskiden Muric reis vardı.
Can karacabak ile alakalı şok bir gerçeği öğrendim.
Bi kişide daha var sanki bu avatar
Muric reis'e dönüş başlasın ozaman..
üstat o zamanlar donanımhaberlerde savunuyoduk kralı uçak inmeden1- Belhanda transfer edildiği gece nerdeydin ?
2- sneijderci olduğuna dair iddialar var ?
3- ajan mısın ?
Rezillik yaw. koca koca adamlar birbirlerine şerefsiz deyip durmuş.Rıdvan durdu durdu tam derbi öncesi bombayı patlattı ama onuda eline yüzüne bulaştırdı
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üstat o zamanlar donanımhaberlerde savunuyoduk kralı uçak inmeden![]()
Git bunları sneijderci dostlarına anlat ustad.Takke dustu kel görundu.
Bu pislikler temizlenmediği sürece bu ülke futbolundan bir cacık olmaz.Rezillik yaw. koca koca adamlar birbirlerine şerefsiz deyip durmuş.
türk futbolu full böyle adamlarla dolu. temizleyemezsin. taraftarlara da böyle adamlar lzmBu pislikler temizlenmediği sürece bu ülke futbolundan bir cacık olmaz.
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi