- 20 Mayıs 2019
- 10.847
- 10.425
- 1.473
az önce marcao'nun yerine veteran bir stoperle anlaşıldığı duyumunu aldım
godin olabilir.. doğrulatmam lazım
godin olabilir.. doğrulatmam lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de beğenmedim kendisini daha doğrusu bizim ihtiyacımız olan adam değil. Net bir 10 no olsaydı takımda arka tarafı Taylan-Campuzano yapabilirdik.Kolombiyalı necip izlenimi aldım.Top kapıyor falan ama 0 risk ile oynuyor.Bence işe yaramaz.
Taylandan genç ayrıca kolombiyanın ön liberoları genelde iyi lerma wilmar barrios falan milli takımı da arjantin değil ama arjantinin en büyük kulübünün ilk 11 oyuncusu.Valla 24 yaşında daha yeni milli takıma girecekse çok da potansiyeli var demek hata olur.Ustelik milli takım da arjantin falan değil.
Lerma Barrios ikilisi arjantinin ön liberolarindan iyi zaten. Bunlar varken kadroya çağrılmaması normalTaylandan genç ayrıca kolombiyanın ön liberoları genelde iyi lerma wilmar barrios falan milli takımı da arjantin değil ama arjantinin en büyük kulübünün ilk 11 oyuncusu.
Boca’da ilk 11 oynuyorsa bu konuyu hic uzatmadan kapatalim
Falcao kulübü mü ikna etsin?
Ben de öyle dedim zatenLerma Barrios ikilisi arjantinin ön liberolarindan iyi zaten. Bunlar varken kadroya çağrılmaması normal
Bende tam aksine begendim hareketli cok yönlü bir orta saha oyuncusu videolara göre
Top rakipteyken kene gibi yapisiyor rahatsiz ediyor,ikili mücadelelerde güclü,ayagi Iyi az cok pas yapiyor,top suruyor Ve en önemlisi hareketli bir orta saha oyuncusu
Güney Amerika ülkelerinde oyuncu maaşları düşük olduğu için adamı rahat ikna ederiz, her şey kulübünde bitiyor.