Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az önce marcao'nun yerine veteran bir stoperle anlaşıldığı duyumunu aldım
godin olabilir.. doğrulatmam lazım

Necip uysal geliyormuş

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

videoyu izledim
tackler cok riskli burda kart görebilir çoğuna ve en kötüsü birgün bu tackkler yüzünden bacagını eline verebilirler çok riskli dalıyor
Hızını beğendim fena değil, 20-30 metreye iyi toplar atabiliyor, kafası yukarda oynuyor pas kalitesi için+
maliyeti kaça olur acaba, iyi yontulsa bir melo cıkabilir bu heriften tacklerda korkusuz çünkü

Valla 24 yaşında daha yeni milli takıma girecekse çok da potansiyeli var demek hata olur.Ustelik milli takım da arjantin falan değil.
Taylandan genç ayrıca kolombiyanın ön liberoları genelde iyi lerma wilmar barrios falan milli takımı da arjantin değil ama arjantinin en büyük kulübünün ilk 11 oyuncusu.

Taylandan genç ayrıca kolombiyanın ön liberoları genelde iyi lerma wilmar barrios falan milli takımı da arjantin değil ama arjantinin en büyük kulübünün ilk 11 oyuncusu.
Lerma Barrios ikilisi arjantinin ön liberolarindan iyi zaten. Bunlar varken kadroya çağrılmaması normal

Lerma'yı isteyen adamlar bunu istemiyor şaşırıyorum. Sanırsın Lerma hücum özelliği müthiş. Oyuncuyu tanımıyorum o yüzden yorum yapamam.

Bende tam aksine begendim hareketli cok yönlü bir orta saha oyuncusu videolara göre

Top rakipteyken kene gibi yapisiyor rahatsiz ediyor,ikili mücadelelerde güclü,ayagi Iyi az cok pas yapiyor,top suruyor Ve en önemlisi hareketli bir orta saha oyuncusu

Bende beğendim iyi yontulursa defansif olarak meloya yakın bir topcuya eviririz belki. Hucum yönünü pek değerlendiremiyorum videodan birşey anlayamadım ama driplingler fena değil

Güney Amerika ülkelerinde oyuncu maaşları düşük olduğu için adamı rahat ikna ederiz, her şey kulübünde bitiyor.

Oradan transfer yapmak ayrı bir işkence en son telles gelmişti imanımız gevredi gelene kadar, ondan önce de carlinhos vardı 2 yıl peşinden koştuk almadık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt