Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ben videolara bakıp beğenmedim.Bence aradığımız adam değil.Çok tek yönlu gözuktu bana.Hatta simdi maç performanslarına bakıyorum os çizgisini geçmiyor.Ha scout ekibi eğer menajer transferi değilse 100 kere izlemiş ve ışık görmuşlerdir.Zaten gol atamayan kısır bir ortasahamız var.Bize öncelik 7 8 tane atan bir 8 numara.
Bu saatten sonra 7 8 gol atan 8 no getiremeyiz

ya hemen gaza gelmeyın fena degıl cocuk makara yaptım sahsen :D

bocada 11 oynayan adamı apo nasıl alsın gelmeyecegı barız fazla konusmaya degmez cuelları da aylarca ıstedık araplara kaptırdık

1600814353167.webp
Haberi yok çaktırma
1600814364013.webp

Yav ben videolara bakıp beğenmedim.Bence aradığımız adam değil.Çok tek yönlu gözuktu bana.Hatta simdi maç performanslarına bakıyorum os çizgisini geçmiyor.Ha scout ekibi eğer menajer transferi değilse 100 kere izlemiş ve ışık görmuşlerdir.Zaten gol atamayan kısır bir ortasahamız var.Bize öncelik 7 8 tane atan bir 8 numara.
Denildiği gibi 8'e serbest kalırı varsa 1-2+ 5-6'ya olur bu iş serbest kalma maddesi gerçekse.

Ters toplari falan iyi gibi ayrica top suruyor mesafe kat ediyor Ama benim en cok ilgimi ceken hareketli bir orta saha oyuncusu olmasi

Cogu zaman topu kaptıktan sonra en yakınındakine veriyor oyalanmıyor.Taşıması gerektiğindede iyi çıkıyor topla
Cesur olması da büyük bir artı. Korkusuz dalıyor toplara. Cogu temiz ama yine de biraz yontulmalı cocuk

Aynen o yaşa kadar yurt dışı görmedi falan denildi burda halbuki adam orda kaptandı. 4m ye ajax a gitti çatır çatır oynuyor

aynen şimdi de arattım şey yazmışlar. solbek olmayacagını anlayıp stoper oynatıyorlar siz hala bu herifi istiyorsunuz fln :D

Oyun tarzi Medel’e benziyor ama daha hizli ve hareketli, bu profilde olan bir oyuncu her turlu is yapar

Gary medelin gençliği bu çocuk,tabi biz yaşlıları sevdiğimiz için normal begenmemek
Medel'in gencligi pek futbolcuydu sanki, ikide bir Medel'in gencliginden bahsediyorsun.

Galatasaray'da o pozisyonda oynayan adam baska altindan kurtulabilmesi lazim, topu cikartabilmesi lazim, kisacasi asgari bir teknik ve oyun gorusune sahip olmasi lazim.

Bu arkadas istahli, istekli, Necip-vari bir goruntu ciziyor. Aranan profil degil.

Ön taraf bu kadar hareketli olduğu sürece cok da sıkıntı değil bana sorarsan ceza sahasına girmemesi. Taylanda girmiyor çok ona bakarsan.
Bu cocuk gelirse ilerisi taylan belhanda emre olur arda kenara gelir. Feg ve falcao dısında dinamik bir hucum hattımız olmus olur.

Neyse gelirse anlarız zaten boşa konuşmak olur ne desek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt