Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.530
- 18.112
- 2.228
ben Hakanı çok benzetirdim vieriye.Sağ ayağını kullanabilseydi bir de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben Hakanı çok benzetirdim vieriye.Sağ ayağını kullanabilseydi bir de.
Top kapacak adam şart ya yoksa yine stoperlerin işi çok zor olacak.
Bocalı çocuk iyi duruyor hakkaten.
Vieri futbolu hiç sevmeyen bir adamdı İtalyayı çok sevdiği için gelir düzeyi düşmesin orda rahat rahat yaşayabilsin diye oynamış açıklaması vardı eskiden yoksa luca toni gibi Bayern de falanda rahat oynardıben Hakanı çok benzetirdim vieriye.
Yok bakmadm zaten çapa istemiyorum kesinlikle, her orta sahadan gol katkısı gelmeli. O yüzden Okay gibi adamlara karşıyım.
şu videosunu izledin mi
top çıkarırıken de fena değil
Şükür fiziğini kullanamazdı bence yeteri kadar, Vieri çok kraldı o açıdan. Solak santraforlara hep hayra olmuşumdur soluna alıp götü dayayıp attıkları goller hele şahane.ben Hakanı çok benzetirdim vieriye.
Top çıkarma işlerine pek girmesin bıraksın efendi gibi Taylana falan çünkü savruk bir adam topla çıkış konusunda falan kaybederse topu sıkıntı çekeriz ama defansif olarak tam bir azman cep herkülü
şu videosunu izledin mi
top çıkarırıken de fena değil
Kaç isterler? Yaşını ben 21 falan sanıyordum.Campuzano şu an 10 üzerinden 6 lık oyuncu taş çatlasa 7-7.5 olur işimizi görür mü her türlü görür ama yıldız falan olmaz zaten çok da genç sayılmaz
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilic alır o zaman.Mzee Samatta:
“Oğlum Samatta Aston Villa'da forma bulamazsa başka bir ülkeye gitmeyecek ve yine İngiltere'de başka bir takımda oynayacak... Ama İngiltere'de oynayacak; başka bir ülkede değil. Bu kesin"
Campuzano şu an 10 üzerinden 6 lık oyuncu taş çatlasa 7-7.5 olur işimizi görür mü her türlü görür ama yıldız falan olmaz zaten çok da genç sayılmaz
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece ön libero değil sağ açıkta lazım. Feghouli ağırlaştı baya. Boufal her iki kanatta da oynuyor. Satmak istiyorlar. En kötü kiralayabiliriz.