Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne abarttınız be şu 9 kişi olayını da arkadaş. Sende 10 kişi kalan ligin dibine demir atan a.gücüne 2-0 dan maç verdin yakın zamanda. Futbolda gününde olmayınca olmuyor aga.

Adamlar bu sayede çat 2 forvet aldılar. Bizim apoyu görmüyorsunuz 2 maç aldık oooo takım uçuyor kaçıyor herkese teklif gelcek kafasında iş bilmez herif

A gücü maçı ne alaka şimdi biz bu seneden bahsediyoruz. Burada biz eroldan bahsediyoruz sen başka şeyler anlatmışsın.

gayet iyi hoca tr standartlarında trabzonu yıllar sonra şampiyonluğa oynattı ki 6 nosuz oynamayı düşünen ilk kişiydi

burayı baya iyi oynattı

bjk ile hem lig hem avrupada özel işlet yaptı

ve mtyi rahatça elemelerden çıkardı

bunun yanında selçuk burak ozan cenk gibi adamların kariyerini de yükseltti

Oyuncu performansını yükseltme konusunda önceden de söylediğim gibi katılıyorum. Milli takımı rahat çıkarttığına katılmıyorum. 2 tane direkt averaj takımına karşı oynamasına rağmen 2 maçı 90'da karambol golüyle almasa, Fransa'dan hayatımda gördüğüm en ballı 1 puanlardan birini çıkarmasa 2 maçta da yenmeye bile yaklaşamadığı İzlanda'ya tur verebilirdi. Ki inanılmaz bir jenerasyon yakalamasına rağmen oyun konusunda yine bir fark hissettiremedi. Senin dediğin Trabzon'da 6'sız oynama kariyerinde yaptığı son nitelikli taktiksel dokunuştur belki de. Zaten orada bir tane iş yaptı hemen Beşiktaş'a zıplayıp 10 yıldır o taktiksel işinin ekmeğini yedi. Avrupa Şampiyonasıyla birlikte kariyerinin bundan sonrasının iyiye gidebileceğini düşünmüyorum ben. Oyun olarak belki Fatih hocayla 3 sene önce yakın seviyede olmasına karşın gelecek 3 senede 2-3 gömlek gerisine düşeceğini tahmin ediyorum.

Iyi sonuc elde ederlerse bu sezon yine mi gidiciler ?

şampiyon olsak dahi gidiciler hatta galatasaray tarihinde ilk olacaklar hem mali hem idari olarak ibra edilmeyecekler

bu sezon sonu adam akıllı secime gidiyoruz deselerdi herkes kendilerini iyi anacaktı

şu an alenen hocanın kuyusunu kazıyorlar hoca neden ses cıkarmıyor onu cözemedım

ayrıca bundan sonra tahminim genc bir baskan gelir yni üyelerimiz artık fosillere pek oy vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt