Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yönetimin şu anda görüştüğü 3 set oyuncu var:

SET 1: Bonservisi yüksek, 7-8 milyonluk, Luyindama formülüyle alacağın ya da parayı basacağın önemli potansiyeller.

SET 2: Bonservisi 4-5 milyon bandında. Mümkünse yine kira+zorunlu yapacağın, idare edecek isimler.

SET 3: Bonservissiz ya da düşük kira bedeliyle gelecek, soru işaretli transferler.

Yönetim normalde Belhanda Babel vs satabilirse SET 2'deki oyuncuları, Marcao, Luyindama gibi büyük satışlar olursa SET 1'deki oyuncuları alacak. Hiç satış yapamazsa SET 3'ten birini alacak. Kimin satılıp satılmayacağı belli olmadığı için elleri kolları bağlı. Çünkü şu an free oyuncu getirseler yarın satış olsa kadromuz zayıflayacak. Ya da bir oyuncu yerine iki oyuncu almak zorunda kalacaksın.
Daha ucuzu alsalar, sonra belki daha pahalıyı alma fırsatı kaçacak. Bence bu beklemenin sebebi bu belirsizlik.

Belli bi süreye kadar satış olur mu diye bekleyip, olmazsa SET 3'ten birini alırlar. Bence istenip alınamayan oyunculardan çok, onu beklet bunu bekler derken elden kaçıp giden oyuncular var bu sezon.

Gece gece ne diyorum ya, yatma zamanı gelmiş iyi geceler sayın Gscimbom ailesi.

Mario Gomez de sakat dedik adam ligi hallac pamugu gibi atti. Hele 1 ay filan gecsin de gorelim

Batık bjk bile transfer yapıyor bunlar napıyor hala anlamadım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E0B3D825-E927-4BD9-BBF2-06E20E51AC22.webp

@Keramettin TANRIVERDİ Luyindama’yi bekledigimiz transfer nobetinden :asd:

Neyse ya...

Hoca bile vazgeçmemişken taraftar olarak daha 2. haftadan karalar bağlamak yakışmaz bize.
Hoca vazgeçseydi Ndiaye satıldığında Donk diye birini ortaya çıkartamaz ve şampiyon olamazdık.
Ya da elde forvet olmadığında vazgeçseydi Maicon-Donk'u forvete atmazdı ve yine şampiyon olamazdık..

Bu saatten sonra birileri gelir mi, gelirse kim gelir vs bunlar bilinmez tabii. Ama çok kez imkansız gibi gözüken durumlardan alnımızın akıyla çıktık. Vazgeçmek DNA'mızda olsa bugün GS olmazdık zaten.

Her şey olacağına varır, iyi geceler...

bugünkü fb ile bjk nin transferi bi yöndende iyi oldu şimdi albayrak ve yönetim düşünsün sokağa çıkacak yüzleri kalmadı birde durumu en iyi klüp biziz die nutuk atıolardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt