- 16 Haziran 2010
- 204.110
- 156.211
- 6.838
Yoo baska takimlara dalan bu ffp sadece bizemı var cıldırıcam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo baska takimlara dalan bu ffp sadece bizemı var cıldırıcam
Kurtarır, Uefa sponsoru da onlar.fenerin rakamları acıklamamasına takılmayın uefa bu gizledigi rakamların hepsini biliyor nasıl olsa
bu kekolar avrupaya gidecekleri zaman işte ozaman alinin rüşvetleri bile kurtaramayacak
Fener Vedatin yerini hala dolduramadi -bence
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1/3 i transfer icin yaziliyor sadece limit kuralina göreAdamlar 2 senede kasaya 30+ bonservis koydular yahu.
Fiziken iyi olmadigi zamanlarda siradanlasiyor. Gecen sezon ilk devre fiziken iyiydi asiri begeniyordum o vedat fenerin yuzde 50si flndi neredeyse.Vedat abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil, orada da başarılı olacağını düşünmüyorum ama yerinin dolmadığına katılıyorum. Fenerin oyunu kule forvete çok uygunken alakasız bir adam aldılar yine.
Kesinlikle katılmıyorum sistem çok net 4-1-4-1 bunu oynarken en kritik nokta ilerde ki adam pas trafiğinde olmalı ve bitiriciliği yüksek olmalı.Tamam işte bize de o tarz adam lazım şu an, herkesin pasör olduğu yapıda dinamizm sıkıntısı yaşarsın illaki.
Nokta santrafor değil zaten adam ha bu gelecekse Valencia niye alındı o var ama Samatta bayağı iş yapar normal şartlarda.
Ardanın yaptığı işi Samatta yapamaz mı diyorsun netleştirelim de?Kesinlikle katılmıyorum sistem çok net 4-1-4-1 bunu oynarken en kritik nokta ilerde ki adam pas trafiğinde olmalı ve bitiriciliği yüksek olmalı.
Bizde seri kaçan adamlar bekler olmalı ki zaten öyleler. Sağ açık ve sol açık top tutup kanadı boşaltıp bekler o alana sızıp sağ iç sol iç oyuncularında katkılarıyla oraları çökertip bitirici noktaya geldiğinde sonuçlanması. Oynadığımız sistemde hızlı adamlar bek ve sağ iç sol iç şuan oynayanlar Omar Saracchi EmreK Belhanda ve dönünce EmreA, Fegh ve Arda top kaptırmayan topa basan gereklilik dahilinde ortaya gelerek kanadını boşaltıp savunmanın bozulmasını sağlayan isimler. ilerde ki adamın bu sistemde yeri top tutması ve pas özelliği en önemlisi bitiriciliği.
Bize Onyekuru lazımOnyekuru deyip durmayin usta. Bize lazim olan adam, takimi oynatacak, bire bir adam eksiktecek ve habire forveti besleyecek adam. Rodrigues’in sampiyon oldugumuz yilki performansinda adam lazim. Onyekuru sadece kendi oynayan, onunde acik alan yoksa rakibi eksiktemeyen, forvetide besleyemeyen bi adam. Tek artisi gol varken birde gecen yil tonla gol kacirinca hicbir faydasi olmuyo. Gecen yil giden sampiyonlugun bir sebebide Onyekuru’nun performansiydi.
Geçen yıl şampiyonluğu Onyekuru'nun performansı yüzünden değil, Pandemi nedeni ile futbola ara verilmesinden kaybettik. Ritmimizi bulmuş yıkıp geçerken lanet virüs belası çıktı. O yüzden Henry'e fazla yükleniyorsunuz.Onyekuru deyip durmayin usta. Bize lazim olan adam, takimi oynatacak, bire bir adam eksiktecek ve habire forveti besleyecek adam. Rodrigues’in sampiyon oldugumuz yilki performansinda adam lazim. Onyekuru sadece kendi oynayan, onunde acik alan yoksa rakibi eksiktemeyen, forvetide besleyemeyen bi adam. Tek artisi gol varken birde gecen yil tonla gol kacirinca hicbir faydasi olmuyo. Gecen yil giden sampiyonlugun bir sebebide Onyekuru’nun performansiydi.