Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerin rakamları acıklamamasına takılmayın uefa bu gizledigi rakamların hepsini biliyor nasıl olsa

bu kekolar avrupaya gidecekleri zaman işte ozaman alinin rüşvetleri bile kurtaramayacak

fenerin rakamları acıklamamasına takılmayın uefa bu gizledigi rakamların hepsini biliyor nasıl olsa

bu kekolar avrupaya gidecekleri zaman işte ozaman alinin rüşvetleri bile kurtaramayacak
Kurtarır, Uefa sponsoru da onlar.

Fener zaten men yemeliydi geçen sene.

Iyim...

anigif_original-21247-1439996951-5.gif
anigif_original-7710-1439996986-4.gif

Fener Vedatin yerini hala dolduramadi -bence

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vedat abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil, orada da başarılı olacağını düşünmüyorum ama yerinin dolmadığına katılıyorum. Fenerin oyunu kule forvete çok uygunken alakasız bir adam aldılar yine.

Vedat abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil, orada da başarılı olacağını düşünmüyorum ama yerinin dolmadığına katılıyorum. Fenerin oyunu kule forvete çok uygunken alakasız bir adam aldılar yine.
Fiziken iyi olmadigi zamanlarda siradanlasiyor. Gecen sezon ilk devre fiziken iyiydi asiri begeniyordum o vedat fenerin yuzde 50si flndi neredeyse.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam işte bize de o tarz adam lazım şu an, herkesin pasör olduğu yapıda dinamizm sıkıntısı yaşarsın illaki.

Nokta santrafor değil zaten adam ha bu gelecekse Valencia niye alındı o var ama Samatta bayağı iş yapar normal şartlarda.
Kesinlikle katılmıyorum sistem çok net 4-1-4-1 bunu oynarken en kritik nokta ilerde ki adam pas trafiğinde olmalı ve bitiriciliği yüksek olmalı.

Bizde seri kaçan adamlar bekler olmalı ki zaten öyleler. Sağ açık ve sol açık top tutup kanadı boşaltıp bekler o alana sızıp sağ iç sol iç oyuncularında katkılarıyla oraları çökertip bitirici noktaya geldiğinde sonuçlanması. Oynadığımız sistemde hızlı adamlar bek ve sağ iç sol iç şuan oynayanlar Omar Saracchi EmreK Belhanda ve dönünce EmreA, Fegh ve Arda top kaptırmayan topa basan gereklilik dahilinde ortaya gelerek kanadını boşaltıp savunmanın bozulmasını sağlayan isimler. ilerde ki adamın bu sistemde yeri top tutması ve pas özelliği en önemlisi bitiriciliği.

Bu mallar samattayi alinca direk şampiyonluk kupasını fln aldıklarını mi sanıyor ? :) Elalemin ne güzel rakipleri var bizim sınavımızda bu kuşlar ya

Kesinlikle katılmıyorum sistem çok net 4-1-4-1 bunu oynarken en kritik nokta ilerde ki adam pas trafiğinde olmalı ve bitiriciliği yüksek olmalı.

Bizde seri kaçan adamlar bekler olmalı ki zaten öyleler. Sağ açık ve sol açık top tutup kanadı boşaltıp bekler o alana sızıp sağ iç sol iç oyuncularında katkılarıyla oraları çökertip bitirici noktaya geldiğinde sonuçlanması. Oynadığımız sistemde hızlı adamlar bek ve sağ iç sol iç şuan oynayanlar Omar Saracchi EmreK Belhanda ve dönünce EmreA, Fegh ve Arda top kaptırmayan topa basan gereklilik dahilinde ortaya gelerek kanadını boşaltıp savunmanın bozulmasını sağlayan isimler. ilerde ki adamın bu sistemde yeri top tutması ve pas özelliği en önemlisi bitiriciliği.
Ardanın yaptığı işi Samatta yapamaz mı diyorsun netleştirelim de?

Hoca 10 kere ister şu an Samatta gibi adamı, herkes pasör olmak zorunda da değil bu yapılarda.

samatta son 13 macta gol atamamıs erol bulut bunu gol kralı yapar

Onyekuru deyip durmayin usta. Bize lazim olan adam, takimi oynatacak, bire bir adam eksiktecek ve habire forveti besleyecek adam. Rodrigues’in sampiyon oldugumuz yilki performansinda adam lazim. Onyekuru sadece kendi oynayan, onunde acik alan yoksa rakibi eksiktemeyen, forvetide besleyemeyen bi adam. Tek artisi gol varken birde gecen yil tonla gol kacirinca hicbir faydasi olmuyo. Gecen yil giden sampiyonlugun bir sebebide Onyekuru’nun performansiydi.

Onyekuru deyip durmayin usta. Bize lazim olan adam, takimi oynatacak, bire bir adam eksiktecek ve habire forveti besleyecek adam. Rodrigues’in sampiyon oldugumuz yilki performansinda adam lazim. Onyekuru sadece kendi oynayan, onunde acik alan yoksa rakibi eksiktemeyen, forvetide besleyemeyen bi adam. Tek artisi gol varken birde gecen yil tonla gol kacirinca hicbir faydasi olmuyo. Gecen yil giden sampiyonlugun bir sebebide Onyekuru’nun performansiydi.
Bize Onyekuru lazım :)

Marcao babel jimmy ve ahmeti sat yerine trezeguet bruma irfancan ve birde stoper al

Marcao yu satıp 2 tane maliyetsiz adam alıp kapatırız bu gidişle.Kimse satılmazsa, 1 tane yıllık maliyeti 2 milyon euro olan biri daha gelir etebo tarzı max.

Bizim asıl sınavımız bu ultra mal yönetimle...

Fatih hoca olmasa fb den beter haldeydik..

İki hamle yapacaklar onyekuru ve sağlam bi ortasaha

Geçen yıl şampiyonluğu Onyekuru'nun performansı yüzünden değil, Pandemi nedeni ile futbola ara verilmesinden kaybettik. Ritmimizi bulmuş yıkıp geçerken lanet virüs belası çıktı. O yüzden Henry'e fazla yükleniyorsunuz.

Ze Luis de gelirse Samatta solda oynar iste. Hatta bize gelirse Onyekuru cok gol atar demistim. Fizik olarak iyilerse katki verirler ama futbolda fizik kondisyonun onemi = bakiniz Taylan

1 hızlı Kanat + 1 B2B Merkez

Kaç kere daha yazacağız...

Ulan 2. Tur Avrupa maçımıza çıkıyoruz,
Bunlar halen As Orta Saha alacaklar...

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt