Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtarır, Uefa sponsoru da onlar.

Fener zaten men yemeliydi geçen sene.
Başarısız oldukları an koç gidecek zaten ozaman yedikleri kazık ortaya çıkacak koç var diye sıcak para akışı sağlanıyor yoksa biz gibi bitikler yada koç kalsa bile birdaha bu seneki gibi para asla harcamaz UEFA'ya rüşvet içinde dahil zaten başarı gelmezse her alandan baskı altında kalacaklar ve kocta giderse sıcak para akışı olmayınca bunca oyuncunun maliyetini karşıla bakalım kolaysa yani bu sene onlar için tamam yada devam senesi

Lyon’da istiyormuş Marcao’yu

Başakşehir Mbaye Diagne'yi kiralamak istiyor. Bu teklife sıcak bakmayan Galatasaray Başakşehir'e 2 teklif sundu;

Mbaye Diagne = 15M€

ya da

Mbaye Diagne = İrfan Can Kahveci + 7M€

@skorermilliyet

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başak Diagne olayı bence çok uydurma.

Yani 3 tane benzer profilli santraforu ne yapacaklar anlamadım?

Bari vicdanlı olup kafa kafaya takas teklif etseymişiz. :red:

Başakşehir Mbaye Diagne'yi kiralamak istiyor. Bu teklife sıcak bakmayan Galatasaray Başakşehir'e 2 teklif sundu;

Mbaye Diagne = 15M€

ya da

Mbaye Diagne = İrfan Can Kahveci + 7M€

@skorermilliyet

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu haberin doğru olmasını o kadar çok isterim ki olacağından değil de Başakşehire resmen ayar vermektir bu Mevlüt olayında az yavşaklık yapmadılar ...

Birde şöyle bakın: Ya Marcao Roma'ya gitmek istiyorsa, yada bizde sözleşme uzatmak istemiyorsa (farz edelim ki böyle bir teklifte bulunduk), mecburen şimdi satılması lazım.
Roma gerçekten 15 teklif ediyorsa, kabul. Seneye 10'un üstüne çıkmaz teklifler.

Ayrıca scout ekibine güveniyorum. Onlar bulur/bulmuştur alternatifi ama alacak yönetim yok. Hakan Balta dış transferlere görevlenecek denildi. Bu işe ne oldu?

MI 9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yonetimi savunmak icin hocayi bile karsisina aliyor

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt