Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naing artı bastoni kiralık versinler marcaoyu satıp baba bi st alalim mevzu kapansın

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kulüp ekside marcao 9-10 satıp maaş ödeyecekler seneyi çevirecekler bu kadar. gelirimiz yok demek bu demek.

yerli yedek kaleci bulamama konusunda hala sıkıntılıyız.

rakiplerimiz çatır çatır yerli kaleci basıyor. biz hala bir ilerleme katedemedik. bu konu beni şaşırtıyor. hele 2021 dönemi yerli kaleci cenneti oldu türkiye. kaleye koysak sırıtmayacak birsürü yerli kaleci var takımlarımızda. musleranın sakatlığını da düşünürsek seneye iyi bir yerli kaleci almamız şart oldu. tek mesele yedek bekleyecek iyi bir kaleciyi nereden bulacağımız.

Onumuzdeki gunlerde PL’den Diagne’ye ve Luyindama’ya teklifler gelecektir. Son gunlerde para cok olunca her yere hucum ediyorlar.

Ibrahimovic de Corona ya yakalanmış

sent via GSC

Mandzukic Lokomotiv Moskova ile anlasmis yillik 3m kazanacakmis, Falcao ise 5m kazaniyor. Tek enayi biziz, yillardir boyle alistik zaten.
mandzukic > madamel zalcao

malesef bu senede falcaoyu beğenmiyorum. kesinlikle kendisini tam Galatasaray'a vermediğini düşünüyorum. emekliliğine az kalmış dayı motivasyonunda kendisi.

Ben kimseyle hiç bir şey karşılaştırmıyorum. Bu sene takım şu ana kadar iyi futbol oynuyor ise, bu yönetimin başarısı değildir dedim ve bunun arkasındayım.

Diagne ve Taylan’dan kilit oyuncu yapmaya çalışıyor teknik direktörün. Aynı şekilde Belhanda-Feghouli bu kadar dibe batmışken, taraftarın hedefi haline gelmişken onları yeniden takıma kazandıran Fatih Terim’dir.

‘ozaman bu oyuncuları kim aldı’ diyeceksin. Eh yani bir zahmet bonservissiz Emre Kılınçı da kaptırmasınlar MHY’da olduğu gibi.

Yönetimdir, illa ki transfer yapacaktır, yapmak zorundadır.

Aldıkları futbolcular bizim takımda normalde 11’de giremeyecek futbolcular. Arda, Taylan gibi. Bunları futbolcu yapan ve ya yeniden futbolcu yapan Terim’dir.
Aga bunları yönetimden alıp oynatacağım diye geçen sene transfer edilmesini isteyen hoca değil mi? Bak Fatih Terim'in hakkını yemem hiçbir zamanda. Bu yönetim geçen sene onca transfer yaparken iyiydi şimdi mi kötü. Eldeki adamı da oynatmak hocanın görevi kimse kusura bakmasın. Seri Lemina Nzonzi b.k gibi oynarken de Terim Taylan'ı deneyebilirdi. Emin ol Babel'de hocanın seçimi. MHY da kahpelik yapmasa o da bu takımdaydı. Ve burada yönetim bence başarılıdır. Menejer oyunlarına alet olup da fiyatı 3-4 katına çıkarmadılar.

Yönetim transfer yapmak zorunda değil. Kimse kusura bakmasın. Yönetimin zorunda olduğu tek şey bütçeyi düzgün bir şekilde ayarlayıp Galatasaray'ın geleceğini riske atmamaktır. Hala Ünal Aysal'ın ve diğerinin b.kunu temizlediğimizi de kimse unutmasın.

Bak şimdi sinirlenip kızıyorsunuz falan ama iki üç sene sonra iyi ki bu şekilde yapmışlar diye dua edeceksiniz. Çünkü Galatasaray bu transfer manyaklıkları yüzünden gerçekten batmanın eşiğinde...

zlatan tehlikeli yaş grubunda sayılır acil şifa dilerim biraz kıl bi herif olsada.

Arsenal reiss nelsonu kiralayackamış..
Yoklamak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt