- 10 Mart 2013
- 121.627
- 158.432
- 5.068
olmas
golanı en az 5e çakabilirler bi yere
asamoah habire sakatlanan pert biri (folcao gibi)
bence kolpa da işte maksat brainstorm
Pert birini vereceklerse benden pas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmas
golanı en az 5e çakabilirler bi yere
asamoah habire sakatlanan pert biri (folcao gibi)
bence kolpa da işte maksat brainstorm
Nainggolan-Falkoa kafa kafaya takas. Dediğin gibi Niasse beleşse onu da alıp dransferi kapatalım.
hemen araya girmeliMandzukic Lokomotiv Moskova ile anlasmis yillik 3m kazanacakmis, Falcao ise 5m kazaniyor. Tek enayi biziz, yillardir boyle alistik zaten.
Onumuzdeki gunlerde PL’den Diagne’ye ve Luyindama’ya teklifler gelecektir. Son gunlerde para cok olunca her yere hucum ediyorlar.
mandzukic > madamel zalcaoMandzukic Lokomotiv Moskova ile anlasmis yillik 3m kazanacakmis, Falcao ise 5m kazaniyor. Tek enayi biziz, yillardir boyle alistik zaten.
Ibrahimovic de Corona ya yakalanmış
sent via GSC
Ibrahimovic gibisi yok.
Aga bunları yönetimden alıp oynatacağım diye geçen sene transfer edilmesini isteyen hoca değil mi? Bak Fatih Terim'in hakkını yemem hiçbir zamanda. Bu yönetim geçen sene onca transfer yaparken iyiydi şimdi mi kötü. Eldeki adamı da oynatmak hocanın görevi kimse kusura bakmasın. Seri Lemina Nzonzi b.k gibi oynarken de Terim Taylan'ı deneyebilirdi. Emin ol Babel'de hocanın seçimi. MHY da kahpelik yapmasa o da bu takımdaydı. Ve burada yönetim bence başarılıdır. Menejer oyunlarına alet olup da fiyatı 3-4 katına çıkarmadılar.Ben kimseyle hiç bir şey karşılaştırmıyorum. Bu sene takım şu ana kadar iyi futbol oynuyor ise, bu yönetimin başarısı değildir dedim ve bunun arkasındayım.
Diagne ve Taylan’dan kilit oyuncu yapmaya çalışıyor teknik direktörün. Aynı şekilde Belhanda-Feghouli bu kadar dibe batmışken, taraftarın hedefi haline gelmişken onları yeniden takıma kazandıran Fatih Terim’dir.
‘ozaman bu oyuncuları kim aldı’ diyeceksin. Eh yani bir zahmet bonservissiz Emre Kılınçı da kaptırmasınlar MHY’da olduğu gibi.
Yönetimdir, illa ki transfer yapacaktır, yapmak zorundadır.
Aldıkları futbolcular bizim takımda normalde 11’de giremeyecek futbolcular. Arda, Taylan gibi. Bunları futbolcu yapan ve ya yeniden futbolcu yapan Terim’dir.