Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.295
- 3.393
- 2.223
Ya bizim harcayacak 750 bin euromuz yokmu? Twitter de gördum apo limitimiz doldu satmadan alamiyoruz demis?
Maaş bütçesinden bahsediyor olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bizim harcayacak 750 bin euromuz yokmu? Twitter de gördum apo limitimiz doldu satmadan alamiyoruz demis?
TV geliri ne kadar?Gruplara katılım harici son 10 yılda toplanan puana göre sıralama yapılıyor katılan takımlar arasında oradan en az 2milyon gelir bakmıştım geçen listeye sıralamada kötü değiliz.2.92 katılım var birde tv geliri var.Maç kazanamasak dahi 7 8 milyon olur alacağımız para
2016'daki video bu renktaş. Bu adam artık bu kadar hızlı çevik değilOyun içinde devamlılığı nasıl acaba? Yoksa tekniğine bişey diyemeyiz klas bi herif
O zmaan boşta kalması boşuna değilmiş2016'daki video bu renktaş. Bu adam artık bu kadar hızlı çevik değil
Maç eksiği olduğu çok belli
Direk kaynagindan, Afrika'dan aldilarLiege Luyindamayı hangi takımdan almıştı?
Bildiğim kadarıyla bir kaç daha oyuncu ordan almıştı.
Bakmak lazım aslında.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aleix mi?2016'daki video bu renktaş. Bu adam artık bu kadar hızlı çevik değil
EvetAleix mi?
Oynayamaz. O da siyahi olup hizli olmayan biri. Rodriguez gibi olsa hoca oynatirdi her türlü. Hataya kiralik gitmelisu sekidika , feg kadar oynayamazmi , birtek benmi isik goruyorum bu cocukta ?
Yeni Ronaldinho lar gelio
menajer önerisi mi yoksa menajer havuzundan hoca ve scout ekibinin gözlemi sonucu mu alındı bilmiyorum, ama sağlam bir oyuncu, daha da iyi olacak gibi duruyor
onu net bilmiyorum ama Uefada iki takım olduğundan dolayı bölünebilir katılabilirsekTV geliri ne kadar?