Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleyipte mı istiyorsunuz, yoksa sadece bosta diye mi?
Rus başaltı takımlarının bütçesi bizim 8-10 katımız falan. Kuzyaev eğer gerçekten denildiği kadar iyi olsaydı almazlar mıydı free adamı? Yada bize yar ederler mi? Yabancı kısıtlamasının oldugu bir Rusya'dan bahsediyoruz.Başka seçeneğimiz olmadığı için istiyorum.
Aleix Garcia bildiğimiz oyuncu zaten. Kuzyaev de dirençli bir adam. İyi bir takım oyuncusu.
Orta sahayı orta vadede yönetebilecek biri.
Rus başaltı takımlarının bütçesi bizim 8-10 katımız falan. Kuzyaev eğer gerçekten denildiği kadar iyi olsaydı almazlar mıydı free adamı? Yada bize yar ederler mi? Yabancı kısıtlamasının oldugu bir Rusya'dan bahsediyoruz.
Bu dönem seni eksiye düşüren adamları Avrupa listesine kaydedemezsin o durumda.UEFA sezon sonu yapıyor değerlendirmeyi..Şimdi 10 milyon borclansak ocakta 10 milyonluk satış yapsak sezon sonu ffp delmemiş oluyoruz
Böyle idi sanırım anlaşma
%100 bayağıdır istiyorum herifi. Umut Bulut'un teknik versiyonu.Keşke Azmoun gibi sürekli basan eden koşan bir adamımız olsa
Günaydin Renkdaşlar
Bugün hangi Bombalar Patlar bakalım
GSC Transfer İstihbarat Şefi
gerçekten kaç nöbeti bitirdin daha gelen giden yok bırak artık ağam biz gidelim Hoşgeldiniz, mesajlarınızın ve katılımınızın artmasını temennisiyle.10 yıldır foruma üyeyim, ilk yorumumu yazıyorum. bu transfer dönemi başlayıp limitler açıklandığı zaman çok büyük hayaller kurmuştum. aradaki makas açılacaktı, kuşlar transfer yapamayacaktı falan filan. Sonrası malum Hepiniz gibi ben de yönetime (çok sevmeme rağmen) çok kızdım.
Ama sağlıklı düşündüğüm zaman aslında bizim yönetimin yaptığının daha doğru olduğunu anladım. 3krşluk adamları 5liraya satmış gibi göstererek sağdan soldan(şahenk,acun,koç,saran vb.) topladığın paraları üçkağıtla limite eklettirebilirsin sıkıntı yok. aldığın topçuların ücretini düşük göster onda da sıkıntı yok ama bunlar bir yere kadar. tr liginden kazanılan paralarla anadolu takımları zor geçinirken kuşların sonunu düşünemiyorum. kuşlar bu sene emin olun teslim bayrağını çekecek, bakalım kaç topçuları icra gönderecek.
Gelelim bizim takıma ; transfer yapılabiliyorsa 1-2 scout transferine fitim, yapılamıyorsa da limitleri zorlamaya gerek yok. sene ortasında futbolcuların ödemelerini geciktirip isyan bayrağını çektirmektense transfer yapmayalım ama mevcut futbolcularımız başka sorunlarla uğraşmasın futbola odaklansın. Geçen seneki gibi sakatlık illeti yaşamayalım emin olun bu kadro bu ligi dozer gibi ezer geçer.
Herkese saygılar
Yorulduk ağam...Sanada günaydın kuyruklu bombacı mülayimgerçekten kaç nöbeti bitirdin daha gelen giden yok bırak artık ağam biz gidelim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi