Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur meleke de begenmis eteboyu, burdaki bazi arkadaslar cöp dedi. Bende begendim sahsen. Begenmeyenler nesini begenmedi veya ne umuyordu ne buldu??

etebo dün iyi top sakladı, bir çok pozisyonda Seri olsa mücadele etmeden faul almaya çalışırdı.

Ugur meleke de begenmis eteboyu, burdaki bazi arkadaslar cöp dedi. Bende begendim sahsen. Begenmeyenler nesini begenmedi veya ne umuyordu ne buldu??

Çöp demedim ama beğenmeyenler biriydim. Hâlâ aynı fikirdeyim. Direkt 11 oyuncusu olmaz bizde.

Doğru demiş lakin takım yapısını ona uygun dizayn edersen işler değişir ki bunların ben bir yerden sonra çift forvet oynamak zorunda kalacaklarını düşünüyorum.
Üstad çift forvet eyvallahta ozaman orta sahadaki iki adamın çok özellikli olcak kanatlarda savunmaya yardım edecek
Gustavo Sosa Thiam Valencia bu oyuncular değil delik deşik olurlar

Gedson hala kiralık ama hakları Spurs'da. Bizim Kostas'ta yaptığımız gibi yapılabilir sanki. Bergwjin yok pahasına oynuyor admirim 2 milyon bile değil maaşı

Terim bu konudaki bağlarını hiç kullanmıyor ya, yıllarca Mou'dan neler neler alınabilirdi.

Üstad çift forvet eyvallahta ozaman orta sahadaki iki adamın çok özellikli olcak kanatlarda savunmaya yardım edecek
Gustavo Sosa Thiam Valencia bu oyuncular değil delik deşik olurlar

Zaten Ze Luis de gelirse eğer Thiam ve Valencia transferleri iyice anlamsız olacak, bunlar planlamayı Vedat kalacak şeklinde yaptı bence başta çünkü tüm transferler ona göreydi.

City'de oynadığı yok yav, alttan gelen de bir ton yetenekli adam var zaten City Jadon Sancho gibi über yeteneği bile yok pahasına verdi Dortmund'a geçmişte.

Aleix Garcia bence iyi olmaz, 2 pas atar eder de onun yerine Kuzyaev, Lusamba falan gelse daha iyi, geçen yılı iyi geçirmesine rağmen kontrat alamaması da ayrıca kuşku verici.

O değil de Gedson ne olacak yav, oynama şansı da azaldı iyice?
Bu yönetim taraftarı öyle bi noktaya getirdi ki, transfer olsun da çamurdan olsun moduna girdik. Nitelik olarak eksiğimizi geçtim, sayısal olarak bile oyuncu eksiğimiz var. Özellikle orta sahada.

Basit bir matematik var. Kazanmak istiyorsan önce yemeyeceksin. Her maçı iyi oynayarak kazanamazsın.

Belhanda
Akbaba
Feghouli
Etebo
Taylan

Şu rotasyona bakar mısın. Merkezde oynayabilecek oyuncular: Belhanda, Etebo ve Taylan. Bunların ikisi şu an 11 oynuyor, Etebo da muhtemelen birkaç maça 11'e monte edilir Arda yerine. Taylan'a bir şey olsa oyunumuz acayip geriye gidecek. Bu performansını devam ettirebilecek mi o bile değil de, onu da geçtim artık...

O yüzden iyi kötü birisinin gelmesi lazım. Artık bu Lusamba mı olur, Aleix mi olur çok da önemi kalmadı. 1 > 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt