Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.577
- 12.073
- 1.418
Zaten öyleNasıl bir tedbir GS sempazitanı gözüyle bakıyorlar bu çocuğa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten öyleNasıl bir tedbir GS sempazitanı gözüyle bakıyorlar bu çocuğa
Jimmy jesse sener babel ozornwafor gitmeli
Karbonat erol hafta sonu bize karsida hucum futbolu oynatsa keyifli bir mac olur.Doğru demiş lakin takım yapısını ona uygun dizayn edersen işler değişir ki bunların ben bir yerden sonra çift forvet oynamak zorunda kalacaklarını düşünüyorum.
Karbonat erol hafta sonu bize karsida hucum futbolu oynatsa keyifli bir mac olur.
O sisteme geçerlerse de Gustavo'yu kaybederler. Gustavo 442 orta sahası oynayamaz benceDoğru demiş lakin takım yapısını ona uygun dizayn edersen işler değişir ki bunların ben bir yerden sonra çift forvet oynamak zorunda kalacaklarını düşünüyorum.
O sisteme geçerlerse de Gustavo'yu kaybederler. Gustavo 442 orta sahası oynayamaz bence
Ugur meleke de begenmis eteboyu, burdaki bazi arkadaslar cöp dedi. Bende begendim sahsen. Begenmeyenler nesini begenmedi veya ne umuyordu ne buldu??
Ugur meleke de begenmis eteboyu, burdaki bazi arkadaslar cöp dedi. Bende begendim sahsen. Begenmeyenler nesini begenmedi veya ne umuyordu ne buldu??
Üstad çift forvet eyvallahta ozaman orta sahadaki iki adamın çok özellikli olcak kanatlarda savunmaya yardım edecekDoğru demiş lakin takım yapısını ona uygun dizayn edersen işler değişir ki bunların ben bir yerden sonra çift forvet oynamak zorunda kalacaklarını düşünüyorum.
Gedson hala kiralık ama hakları Spurs'da. Bizim Kostas'ta yaptığımız gibi yapılabilir sanki. Bergwjin yok pahasına oynuyor admirim 2 milyon bile değil maaşı
Sana yazayım oynatacağı kadroyu.
Altay
GG
Lemos
Zanka
Novak
Gustavo
Tolga
Caner
Sosa
Valencia
Thiam (Samatta)
Üstad çift forvet eyvallahta ozaman orta sahadaki iki adamın çok özellikli olcak kanatlarda savunmaya yardım edecek
Gustavo Sosa Thiam Valencia bu oyuncular değil delik deşik olurlar
Bu yönetim taraftarı öyle bi noktaya getirdi ki, transfer olsun da çamurdan olsun moduna girdik. Nitelik olarak eksiğimizi geçtim, sayısal olarak bile oyuncu eksiğimiz var. Özellikle orta sahada.City'de oynadığı yok yav, alttan gelen de bir ton yetenekli adam var zaten City Jadon Sancho gibi über yeteneği bile yok pahasına verdi Dortmund'a geçmişte.
Aleix Garcia bence iyi olmaz, 2 pas atar eder de onun yerine Kuzyaev, Lusamba falan gelse daha iyi, geçen yılı iyi geçirmesine rağmen kontrat alamaması da ayrıca kuşku verici.
O değil de Gedson ne olacak yav, oynama şansı da azaldı iyice?
Bitik Arda GG'yi maymun edebilir. Hatay maçında 3 kere bindirdi öldü GGSana yazayım oynatacağı kadroyu.
Altay
GG
Lemos
Zanka
Novak
Gustavo
Tolga
Caner
Sosa
Valencia
Thiam (Samatta)
Ahmet Çalık Antalyaspor ile her konuda anlaştı. Galatasaray alacakları yanı sıra bu transfer için 3 milyon TL istiyor. Antalyaspor 3 milyon TL'yi vermeyi kabul ederse transfer gerçekleşecek.