Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Abdurrahim Albayrak tan yeni bir açıklama varmış . Oyuncu satmadan alamıyoruz demiş 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Visca‚ bu kulübün sembolü"Visca Fener e gitmek istiyor galiba
Başakşehir de kalması daha iyi olurVisca‚ bu kulübün sembolü"
Okan Buruk‚ karşılaşmada istediklerini yapamayan ve 72. dakikada oyundan alınan Bosna Hersekli futbolcu Edin Visca ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Edin Visca bu kulübün sembolü. En değerli oyuncularından biri. Viscanın isteği uzun yıllar burada devam etmek. Biz de bunu istiyoruz. Burada çok mutlu‚ iyi şeyler yapmak istiyor. Ona da hak vermek gerekiyor. Onun da kötü oynayacağı maçlar olacak. Bu maçta istediklerini yapamadı. Takım kaptanlarımızdan biri. Bu maçta yeterli katkıyı sağlayamadı‚ biraz da yorulduğu için değişikliğe gittim. Visca‚ bu takıma çok büyük hizmetler etti‚ yine edecek."
Piyango vurmuş gibi olurBabel+2-3 mio = Irfan yapsak keske
Hauge paramız yetseydi bile Tr'ye gelmezdi bence.
Planla projeyle ikna edersin, plansız projesiz gidersen hass derler.Genç bir oyuncu bu lige neden gelsin ? hele de hauge gibi göz onunde olan biri.Ligimiz avrupanın arabistanı.Hiç bir cazibesi yok.
Tek alabiliteleri olan buydu. Galeno falan çift haneye alınır anca.
Geçen sezonun şampiyon hocası ve futbolcuları ödüllerini almışlar!
Planla projeyle ikna edersin, plansız projesiz gidersen hass derler.
Bruma Avrupa'nın en gözde 3 adamından biriyken bize geldi hatırlarsanız.
Turnuva daha yeniydi ve en iyi 2. oyuncu oydu sanırım yani döneminin en büyük potansiyellerinden biri demekti bu ha biz verim alamadık ama özel bir adamdı.Bizim kadar bonservisi veren yoktu diye hatirliyorum ben. Birde dogru dürüz profesyonel maci olmayan adama o zamanlar icin acayip bir saglam maas önerdik diye.
Bu Haugeyi bence anca 3 ay önce alabilirdik. Ama bizim yönetimin sanki o kadar erken bonservisli oyuncuyun pesinden kosmak aklarina bile gelmezdi.
Turnuva daha yeniydi ve en iyi 2. oyuncu oydu sanırım yani döneminin en büyük potansiyellerinden biri demekti bu ha biz verim alamadık ama özel bir adamdı.
Maaş konusu ok, o dönemler kur da fazla olmadığından çok da sorun değildi o maaş zaten.
Bir de bildiğim kadarıyla Bruma zaten zam almıştı öncesinde kulübünden.