Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.998
- 21.053
- 2.233
Şaka bir yana, 16 gecen sene, 22 bu sene tam 38 milyon gelir yaptilar ama dişe dokunur tek transferleri yok. 38 milyona kuzeyden en kotu 5 tane iyi genc alirdin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ZinckernagelDenmark li ya da Norveçli kim bi tahmin var mi
Rangers macini hepsi izler.Everton, Fulham, Leicester, West Ham United, hepsi stoper arayisinda.
Calim atiyor mu?
Björkan, şimdiki solbekleri 17 yaşında yedekte2015 de bodo da birlikte oynamışlar
Ekli dosyayı görüntüle 96185
Ekli dosyayı görüntüle 96186
ikisi de rotasyon topcusu o zaman ama sorloth aygır yine
![]()
Geriden geliyorum, muhtemelen yazilmistir ama skorer 25 diyince aklima direk bu geldimükemmel istatistlik diyorsa norveç liginden biri olabilir mevkisi ne acaba
Calim atiyor mu?
Bu oyuncularin gelecekte belli bir yere gelebilecekleri kestirebilir mi merak ediyorum. benim diyen scout en fazla 1 euroluk 20 oyuncu yazsa kac tanesi 10m luk oyuncu olur acaba?2015 de bodo da birlikte oynamışlar
Ekli dosyayı görüntüle 96185
Ekli dosyayı görüntüle 96186
ikisi de rotasyon topcusu o zaman ama sorloth aygır yine
![]()
yarısını soktuk gittik onu mal gibi Diagne ye bağladıkŞu 20-30u bir kere sokabilsek geleceği kurtarabiliriz hakkaten.
Sevgili hocamın açıklamalarına bakarsak Marcao 20m'ye gitmesi halinde 5 ekime kadar dehşet bir transfer heyecanı yaşanacak! Ama biz akil Cim Bom taraftarları olarak böyle bir şey istemiyoruz değil mi!!
O dönem şöyle bir şanssızlık da vardı, para 20sinde falan geldi 10 gün kalmıştı.yarısını soktuk gittik onu mal gibi Diagne ye bağladık
Yerine oyuncu bulduysalar hemen satsinlarSevgili hocamın açıklamalarına bakarsak Marcao 20m'ye gitmesi halinde 5 ekime kadar dehşet bir transfer heyecanı yaşanacak! Ama biz akil Cim Bom taraftarları olarak böyle bir şey istemiyoruz değil mi!!
Cus 18 mac 13 gol 17 asist. Wtf ?Geriden geliyorum, muhtemelen yazilmistir ama skorer 25 diyince aklima direk bu geldi
![]()
Philip Zinckernagel - Player profile 2026
Philip Zinckernagel, 31, from Denmark ➤ Chicago Fire FC, since 2024 ➤ Right Winger ➤ Market value: €4.00m ➤ * 16/12/1994 in København, Denmarkwww.transfermarkt.com