Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu gencimiz fiziksel yeterliliği bi kenara bırakıyor. Emre Çolak, Yunus, Atalay ve hatta Semih Kaya. Yıllarca fiziksel olarak gelişmelerini bekledik bilmiyorum belki hocaları istemedi belki kişisel tercihleri bu yöndeydi ama fizikse mücadeleye girmediğin sürece bu ligde ayakta duramıyorsun. Kerem 3.ligde iyi top oynamış olabilir ama mesela o da fiziksel olarak bir hayli yetersiz. Bir Adama Traore olsun demiyorum fakat çöp gibi de olunmaz.

Kas kütlesi için dedim ben.Tabii ki bitki daha sağlıklı

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kırmızı et de protein de var tabi ama asıl olayı doğal kreatin deposu olması. İzah etmek gerekirse enerji ve direnç kazandırıyor. 20 şınav çekebiliyorsan 25'i zorlarsın kırmızı et desteğiyle. Bu da bir adım öne geçirir. Yine de vücut geliştirme de maliyet ve başka zararları da olabileceği için çok tercih edilmez.
Bitkisel proteinle hayvanlar protein tam olarak aynı etkiyi yapmıyor diye biliyorum amino asitler yönünden biraz fark var.

Kırmızı et de protein de var tabi ama asıl olayı doğal kreatin deposu olması. İzah etmek gerekirse enerji ve direnç kazandırıyor. 20 şınav çekebiliyorsan 25'i zorlarsın kırmızı et desteğiyle. Bu da bir adım öne geçirir. Yine de vücut geliştirme de maliyet ve başka zararları da olabileceği için çok tercih edilmez.
Bitkisel proteinle hayvanlar protein tam olarak aynı etkiyi yapmıyor diye biliyorum amino asitler yönünden biraz fark var.

Kreatin para verip de verim alınan az suplementten biri bence.Hala atalayın yunusun falan o fiziklerde kalması garip.Halbuki zor değil yav 1 sene adam akıllı bir program ile çok iyi yerlere geliniyor.

Kreatin en çok Ringa balığında bulunur, kilo başı 10 grama kadar bulunuyor hatta, kırmızı et kilo başı 5 gram. Somon ve ton balığında kilo başı 4,5 gram. Aynı zamanda kreatin kaslardaki nem oranını arttırdığı için vücüdü daha bir “şişiriyor”

FIFA third party ownershipi yasaklamisti ama keske bir zengin Galatasarayli olsa, ve bize söyle 15-20 milyon ateslese ve biz o parayla 3-4 scout transferi yapsak. Oyunculari sonra satarsak ona parasini ve iyi bir % faiz versek her taraf mutlu olur...
bunu yapabilecegini dusunuyorsan zengin gsliye ihtiyac yok ki. bankalar bunun icin var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt