Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyini arayacağız Allah aşkına
Hemen söyleyeyim Ünal Aysal ın bunları gönderdikten sonraki dönemi. Yarsuvat tan sonra dursun Özbek in gelir gelmez bunları göndermeainden sonra yaşananları unuttunuz sanırım.
Son 3 sezonda 2 şampiyonluk var bir de 6. Lık var. 6.olduğumuz sezona bakın transfer şampiyonu Galatasaray. 2 şampiyonluğa bakın iş bilmeyen yönetim s. İttirsin gitsin dönemi...

Albayrak sız başarılı bir dönem de hatırladığını sanmıyorum.

Emre Akbaba maçta olmayacak diye başlık yapmış BeIN sports.

Lan adam hangi maçta oldu ki zaten.

7-8 gün kaldı. Fransa’dan felan talibi olmalı. Önerin işte adamı kulüplere. 2 milyon’a gelip alsınlar.

1 sene sözleşmesi kaldı. ‘Cimbombomun çocuğu Akbaba’ acaba 1.8 milyon euroluk sözleşmesinden vaz geçebilecek mi? Kaç görüşme olacak mesela menajeriyle, sözleşme uzatma kararı alınırsa? Burada yerin dibine sokulan Arda gibi boş sözleşmeye imza atacak mı mesela? Yoksa menajerine ‘pazarlık yap’ talimatını mı verecek.

€1.800.000.. inanılır gibi değil.
O çocuk boş sözleşmeye de imza atar. Merak etme... Başkanı fenere satmışken adam duruşunu sergileyip bize geldi... Senden benden daha Galatasaray lı olduğuna da emin olabilirsin. Ayrıca çocuk sahada takım için oynarken sakatlandı. Eşeğin g. Tüne sokmaya da kimsenin hakkı yok.

O çocuk boş sözleşmeye de imza atar. Merak etme... Başkanı fenere satmışken adam duruşunu sergileyip bize geldi... Senden benden daha Galatasaray lı olduğuna da emin olabilirsin. Ayrıca çocuk sahada takım için oynarken sakatlandı. Eşeğin g. Tüne sokmaya da kimsenin hakkı yok.
Kimse kimseyi zorla bir yere satamaz hocam.Ben fb de oynamam sezon sonu serbest kalırım Galatasaray’a gelirim diyebilirdi.Ekici’nin fb ye gelmek için 6 ay kadro dışı kalması gibi.Sözleşmesi 6 ay kalan oyuncuya 4 m euro bayıldık.Fb yi kullanarak istediklerini aldılar.

Emre Akbaba maçta olmayacak diye başlık yapmış BeIN sports.

Lan adam hangi maçta oldu ki zaten.

7-8 gün kaldı. Fransa’dan felan talibi olmalı. Önerin işte adamı kulüplere. 2 milyon’a gelip alsınlar.

1 sene sözleşmesi kaldı. ‘Cimbombomun çocuğu Akbaba’ acaba 1.8 milyon euroluk sözleşmesinden vaz geçebilecek mi? Kaç görüşme olacak mesela menajeriyle, sözleşme uzatma kararı alınırsa? Burada yerin dibine sokulan Arda gibi boş sözleşmeye imza atacak mı mesela? Yoksa menajerine ‘pazarlık yap’ talimatını mı verecek.

€1.800.000.. inanılır gibi değil.
Euro kurundan dolayı 1.1 civarı maaşı.
Yarısından bile az alır , bu sene sözleşme uzatilirsa.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse kimseyi zorla bir yere satamaz hocam.Ben fb de oynamam sezon sonu serbest kalırım Galatasaray’a gelirim diyebilirdi.Ekici’nin fb ye gelmek için 6 ay kadro dışı kalması gibi.Sözleşmesi 6 ay kalan oyuncuya 4 m euro bayıldık.Fb yi kullanarak istediklerini aldılar.
Evet gördük geçen sene vedatı fenere verirlerken...

Emre'nin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Bu talihsizlikler olmasaydı şu anda müthiş bir yıldızımız olurdu. Ama takdir ediyorum hala pes etmedi, başkası olsa şimdi tvde yorumcuydu.

Bügün ya berabere biter yeniliriz.Çok winner takımız final maçlarında fakat böyle fiş çekme , bir takımı yenip kaosun içine atma işlerini beceremiyoruz yada iyi giden takımı deplasmanda yenme veya stad açılışını yapma gibi.Bügün feneri yensek o kadar transferin gazıyla falan adamlar 3.hafta olmasına rağmen kaosa gider ama malesef işte biz beceremeyiz bu işi , o yüzden ağır basan beraberlik bence
Yahu Zidane'ı Real Madrid'deki görevinden alma şansı geldi ayağımıza Dünyada kaç takıma nasip olurdu şöyle kral bir hareket ? ama olmadı işte

SON DAKİKA | Beşiktaş, Jeremain Lens ve Umut Nayir’i kadro dışı bıraktı.

Bazi arkadaslar empati den yoksun. Bu cocugun 2 kere ayagi kirildi. Kendini bilerek sakatlamadi. 1.8 milyon almasi da kendi sucu degil. Nefret ile besleniyor bizim ulkenin en az yarisi. Bu forumdaki kac kisi, Galatasarayda oynarken maasini 50 bin indirir merak ediyorum. Kim surekli ogut veriyorsa, ogut verdigi konuda ogudunu ilk tutmayan olacaktir. Guzel sozdur.

Renktaş euro kuru sabitlendi. Nerdeyse Kılınç kadar maaş alıyor şu an. Sakatlanmasa şanssızlık yaşamasa hiç düşünmeyeceğimiz bir yıllık ücretti. Bakalım sakatlıktan nasıl dönecek. Zaten ona göre uygun bir şekilde sözleşme yenilerler diye düşünüyorum.
Renktaş umutlandırıp utandırıyor. Güvenmek istiyorsun bir son dakika geçiyor Emre Akbaba sakatlandı. Olmadı, olmuyor, olmayacak maalesef. Emre Akbaba kaliteli futbolcu, futbolcu yani her şey’den önce. Ömer gibi kafası kesilmiş sığır değil.

Ama bizim oynayacak, oynayabilecek oyuncularla yola devam etmemiz lazım artık. Hele ki bu sıkışık fikstürde.

Maaş konusu ise umarım dediğin gibidir.

Şu an nasıllar bilmiyorum bakmadım ama ligin başında çok hızlı oynamaya çalışıyorlardı. Hâlâ öyleler mi?
Garip bir oyun anlayışları var yav. 1. bölgeden 2. bölgeye geçişleri hızlı yapamıyorlar ya da yapmıyorlar. Baya baya leyla modunda takılıyorlarmış gibi geldi bana. Ama topu yay çevresine getirdiklerinde tek toplarda acayip seriler ve bu şekilde pozisyon buluyorlar.

Hani normalde bu tür takımlarda mutlaka Onyekuru tarzında hızlı siyahi kanat(lar) olur, öyle biri de yoktu maçta. Bilmiyorum, belki bazı as
oyuncuları oynamamıştır izlediğim maçta.

Ben asıl forvetlerini merak ediyordum, o yoktu maçta. Genç bi Kolombiyalı forvetleri var. Geçen sene nerdeyse maç başına 1.0'lık gol katkısı yapmış. Milli takımda da oynuyormuş.

SENDEYIZ KRAL YAP SHOWUNU

Galatasaray'da Younes Belhanda krizi! Resti çekti

O senden büyük bu benden büyük gibi sidik yarışlarına girmeyeceğim. Ayrıca Alanyaspor başkanının transfer bittikten sonra net bir ifadesi var bu konu hakkında. Emre Akbaba’nın menajeri, FB kulübüyle temasa geçmiş ve forma numarasına kadar her şey konuşulmuş.

Galatasaray olarak 4 milyon euro’ya çıkmamış olsaydık, 1 sene sözleşme kalmasına rağmen kendisini FB formasıyla izlerdik. Kamera karşısında net bir şekilde ‘ben Galatasaray’da forma giymek istiyorum’ diye bir ifadesi de yok transfer sürecinde. Burada FB ile ilgili haberlerle ilgili hepimiz ‘acaba doğrumu, oraya mı gidiyor’ diye düşündük, çünkü Emre 1 gün bile çıkıp net konuşmadı.

Akbaba 24.07.2020’de sakatlandığından beri antrenmana bile çıkamadı. Sakatlığı öyle kırık felan değil. Bu adam 27 yaşında ve bu tür kas sakatlıkları hiç normal değil. Lig bittikten sonra kendine bir baktırsa, tedavisine başlasa mesela? O sakatlığından dolayı oynamıyor Emre. Antalyaspor maçından sonra, bu paraları kazanan, Galatasaray için oynayan bit futbolcu biraz daha dikkatlı olamaz mı?

Iyi ozaman ya 5 yıllık sözleşme daha imzalayın anasını satayım. Formaları, ürünleri, App’leri indiren biziz. Bağırırız yine Cimbombomun çocuğu Emre Akbaba diye.

Garip bir oyun anlayışları var yav. 1. bölgeden 2. bölgeye geçişleri hızlı yapamıyorlar ya da yapmıyorlar. Baya baya leyla modunda takılıyorlarmış gibi geldi bana. Ama topu yay çevresine getirdiklerinde tek toplarda acayip seriler ve bu şekilde pozisyon buluyorlar.

Hani normalde bu tür takımlarda mutlaka Onyekuru tarzında hızlı siyahi kanat(lar) olur, öyle biri de yoktu maçta. Bilmiyorum, belki bazı as
oyuncuları oynamamıştır izlediğim maçta.

Ben asıl forvetlerini merak ediyordum, o yoktu maçta. Genç bi Kolombiyalı forvetleri var. Geçen sene nerdeyse maç başına 1.0'lık gol katkısı yapmış. Milli takımda da oynuyormuş.
Morelos, biz de çok istemiştik o çocuğu alamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt