Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
1.2 milyona almışlar.Morelos, biz de çok istemiştik o çocuğu alamadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.2 milyona almışlar.Morelos, biz de çok istemiştik o çocuğu alamadık.
Atılmasın + top kaptırıp kontradan gol yedirmesin kafi.
Göreceğiz artık...Suan en formunda topcumuz
Yok Rangers'da oynarken istedik. 10 milyon fiyat çekmişlerdi. Şimdi bizde olsa ne Falcao ne Diagne düşünürdük1.2 milyona almışlar.
İşte, bu adamları filizlenmeden bulmak lazım. Yoksa zaten artık azıcık piyasa yapan genç heriflere en az 7-8M isteniyor.Yok Rangers'da oynarken istedik. 10 milyon fiyat çekmişlerdi. Şimdi bizde olsa ne Falcao ne Diagne düşünürdük
Yılın postuForumda futbolcudan da futboldan da anlamayan bir çöpçü kitle var, bunlar ne derse %90 tersi çıkıyor. Yönetim bunları toplasın fikir sorsun ve kimileri istemiyorlarsa onları alsın. Bir nevi anti-scouting team olarak kulübe bi fayda sağlarlar.

Galatasaray, derbi sonrası iki yeni transferi açıklayacak.
Stanislav Ivanov
Marvelous Nakamba
(Sabah)
İyi oyuncu da sırf davilla lafları çıkacak diye istemiyorum.Galatasaray, derbi sonrası iki yeni transferi açıklayacak.
Stanislav Ivanov
Marvelous Nakamba
(Sabah)
Renktaş maaş kesinlikle öyle. Ahmet de 900 alıyor mesela onun da kur sabit. Ben Emre’ye hala güveniyorum bakalım bu son dönüşü nasıl olacak. Zaten sözleşmenin son senesi. Sağlam bir Emre bizim için çok büyük kazanç olur.Renktaş umutlandırıp utandırıyor. Güvenmek istiyorsun bir son dakika geçiyor Emre Akbaba sakatlandı. Olmadı, olmuyor, olmayacak maalesef. Emre Akbaba kaliteli futbolcu, futbolcu yani her şey’den önce. Ömer gibi kafası kesilmiş sığır değil.
Ama bizim oynayacak, oynayabilecek oyuncularla yola devam etmemiz lazım artık. Hele ki bu sıkışık fikstürde.
Maaş konusu ise umarım dediğin gibidir.
Valencia 15m euro HO.@gsarayruhu1905: BİLGİ: Lyon scoutları, bugün oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini statta takip edecekler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SON DAKİKA | Beşiktaş, Jeremain Lens ve Umut Nayir’i kadro dışı bıraktı.
Kim demişDerbi sonrası iki yeni transferi açıklayacağımız söylenmiş
Abdurrahimin bundan haberi var mı acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi