Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ve Oğulcan ı kahraman veya kurtarıcı olarak görmeyelim arkadaşlar, beklentiyi tavan yapıyoruz en ufak hatada yerin dibine gömüyoruz. Yavaş yavaş adabte olcaklar. İşleyen güzel bir takımda dahada başarılı olacaklar. Kerem istediği kadar koşu atsın göstersin kendini boşa kaçsın ona top atacak beyin olmadıktan sonra havanda su döver garibim. Bu takıma beyin kazım maestro lazım.
Falcao gibi net safi bir golcü bile takım içinde kaybolup gidiyor, ona bile top gelmiyor varın gerisini siz düşünün

hocanın huyları degismez ama sagı soluda belli olmaz öyle bir yanıda var
ben bu soruların yanında asıl merak ettıgım hoca su anda hızlı kanat eksıklıgının farkındamı ve istiyormu? gecen yıl mesela bunu söylemıstı
farkında degilse geçmiş olsun diyebiliriz
Gerçekten sahadaki oyunda neyin eksik olduğunun farkında değilse vay halimize Fatih Terim zeki bir adam öngörüsü olan bir adam hızlı kanatları kullanmayı da seven bir adam ama sahadaki kanat oyuncularında ısrar ederse bunun tek sebebi ezbere forma dağıtmasıdır inatlaşmasıdır

Feghouli ve Arda'nın ayrı ayrı yeterliliği tartışılır ben ikisinin de kanat oyuncusu olarak forma giymesini istemiyorum ama sol kanat Arda sağ kanat Feghouli oluyor kafayı yiyorum

Orta saha Ömer Bayram bile oynar artık ümidi kestim bari hızlı kanat alsa bu beceriksizler hiçbir şey almama ihtimalleri daha yüksek ama bu sefer adı ihanet olur beceriksizlik değil, bu yönetim Özbekle yarışıyor ve geçecek.

Belhanda'ya gelecek kaç milyonluk bir teklif sizi memnun eder ? Ben 8 altına üzülürüm.

Lucas Paquetá
Milan dan Kiraliyalim bu sene hic süre almadi Lyonun ilgisi var deniyordu Yalanlandi tam bizlik futbolcu Sol Ayaklı orta saha

Rodop iyice trollere dönmus.Kaç yaşında adam eşi dostu da mı yok uyaracak acaba ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamam antep maçında farklı bişi denedi belki tuttu ama Kılınçtan 8 no, box to box, orta saha ne denerse desin olmaz abi ya. Çocuk kanatta daha rahat belli yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt