Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Allah'ım sen şu takıma hırs ver,ciddiyet ver kurban olayım.sezon planlanıldığı gibi bitmesin.
İzninle "deplasmanlarda 3 katı" diye eklemek istiyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah'ım sen şu takıma hırs ver,ciddiyet ver kurban olayım.sezon planlanıldığı gibi bitmesin.
xxx
ne diyo bunlar ya
Zararin neresinden dönersen kardir onurcugum. Senle fatih konusunda cok tartistik. Sonunda sen de fatihin ne oldugunu anladin, buna cok sevindim. Ben önceden de fatihin bir cirpida Galatasarayi satabilecegini söylemistim, tabi o zaman hocamiz oldugu icin herkes üzerime gelmisti hatta myc falan da yemistim ama o gün bana saldiran bir cok insan bugün hak veriyor. Neyse bitti gitti, fatih yok artik, ben de bundan dolayi mutluyum. Umarim takim bir an önce kendine gelir. KONSANTRASYON!
Yarin yenersek 3 puandan ziyade güzel bir oyunla hem de geriden gelen avantajlidir hep yeni 14 mayis yasariz
Yarin ki Mac Gecmiste kazandigimiz hangi macin kopyasi olmasini istersiniz?
Yarin yenersek 3 puandan ziyade güzel bir oyunla hem de geriden gelen avantajlidir hep yeni 14 mayis yasariz
Bana bunlarla gelin... Serdar Gürler iyidir....
Bizim sansimiz bence, bu aylar futbolcularin dunya kupasi icin kendilerini gosterme donemi artik, son sans. Ve bizim yabancilardan dunya kupasina gitme sansi olan cok var.
Bakin daha bugun yaziyordu her yerde Van Gaal'e dunya kupasi kadrosunu sormuslar, Sneijder'le ilgili olarak "3 ayi var, formda olursa girer" demis. Melo'nun zor olsa bile secilmeyi ne kadar istedigini biliyoruz, Telles de oyle, kendini gostermek istiyor. Hajrovic desen onda da ayni hikaye. Ranocchia gelirse o da oyle olacak. Bunlar bu gazla oynarlarsa, cok is yapacak yetenekleri var.
Bir Drogba'nin formasi garanti, o da aksine "sakatlanmayayim" diye temkinli, isteksiz oynayabilir.
aynisini bende hep dedim, diye diye dilimde tüy bitti ama bazilari inatla karsi geldi. Allaha sükürler olsun ki o karsi gelenler simdi senle benle ayni görüsteler ;-)