Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk inan yine cıvıtırsa maçta tez kellesi vurula,yedeğe çekile yarabbim.umut soyadı misali gün gibi doğsun ortasahaya.

Bizim sansimiz bence, bu aylar futbolcularin dunya kupasi icin kendilerini gosterme donemi artik, son sans. Ve bizim yabancilardan dunya kupasina gitme sansi olan cok var.

Bakin daha bugun yaziyordu her yerde Van Gaal'e dunya kupasi kadrosunu sormuslar, Sneijder'le ilgili olarak "3 ayi var, formda olursa girer" demis. Melo'nun zor olsa bile secilmeyi ne kadar istedigini biliyoruz, Telles de oyle, kendini gostermek istiyor. Hajrovic desen onda da ayni hikaye. Ranocchia gelirse o da oyle olacak. Bunlar bu gazla oynarlarsa, cok is yapacak yetenekleri var.

Bir Drogba'nin formasi garanti, o da aksine "sakatlanmayayim" diye temkinli, isteksiz oynayabilir.

Yarin yenersek 3 puandan ziyade güzel bir oyunla hem de geriden gelen avantajlidir hep yeni 14 mayis yasariz

Tahiminimce yarın Telles'in lisansı çıkmış olur.

büyük ihtimal de

----------------------Muslera--------------------------

--------Semih--------Melo--------Hakan----------------

-Salih/Izet-------------------------------------Telles----

---------Selçuk------Çolak---------Sneijder--------------

-----------Drogba---------------Selçuk-------------------

11 ile çıkarız.

Tercihen

-------------------------Muslera-----------------------------

--Sabri---------Semih-----------Chedjou------Telles-----------

-------------Selçuk------Melo--------Emre---------------------

------------------------Sneijder--------------------------------

--------------Burak----------------Drogba-------------------------

11'ini görmek isterim.

Zararin neresinden dönersen kardir onurcugum. Senle fatih konusunda cok tartistik. Sonunda sen de fatihin ne oldugunu anladin, buna cok sevindim. Ben önceden de fatihin bir cirpida Galatasarayi satabilecegini söylemistim, tabi o zaman hocamiz oldugu icin herkes üzerime gelmisti hatta myc falan da yemistim ama o gün bana saldiran bir cok insan bugün hak veriyor. Neyse bitti gitti, fatih yok artik, ben de bundan dolayi mutluyum. Umarim takim bir an önce kendine gelir. KONSANTRASYON!

Benim Fatih Terim elestirilerine bir tepkim yoktu. Cünkü bende elestiriyordum.

Ama o dönemde baya hakaret ediliyordu kendisine. Henüz ayrilmamisken. Buna karsi cikmistim ben.

Bursa ve Eskisehir beraberliklerinden sonra dügmeye basilmis gibi hakaretler siralaniyordu. Anlamamistim ben.

Sonucta 2 sene sampiyon olmusuz, 5 kupa kazanmisiz vs. Bi cirpida öyle muammele görmesini yanlis bulmustum.

Ama bizden ayrildiktan sonraki tutumu, ve acikcasi karaktersizligi, beni büyük hayalkirikligina ugratti.

Ben 28 yasindayim. Galatasaray´i Fatih Terim´le sevdim diyebilirim. Onu farkli bilirdik biz.

Böyle kücülmesini, döneklik yapmasini icime sindiremedim. Senol Günes´in ceyregi kadar delikanli degil gözümde artik.

Bizim sansimiz bence, bu aylar futbolcularin dunya kupasi icin kendilerini gosterme donemi artik, son sans. Ve bizim yabancilardan dunya kupasina gitme sansi olan cok var.

Bakin daha bugun yaziyordu her yerde Van Gaal'e dunya kupasi kadrosunu sormuslar, Sneijder'le ilgili olarak "3 ayi var, formda olursa girer" demis. Melo'nun zor olsa bile secilmeyi ne kadar istedigini biliyoruz, Telles de oyle, kendini gostermek istiyor. Hajrovic desen onda da ayni hikaye. Ranocchia gelirse o da oyle olacak. Bunlar bu gazla oynarlarsa, cok is yapacak yetenekleri var.

Bir Drogba'nin formasi garanti, o da aksine "sakatlanmayayim" diye temkinli, isteksiz oynayabilir.

Sıkıntı yabancılardan ziyade türkler de zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt