Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hele bi gelsin görelim,oyun tarzını şeklini.Sonra yorum yapalım.

Arjantinde futbol bizim lige göre daha hızlı ve sert oynanıyor.

Belki bizim lig Burdisso'ya hafif gelecek.bunu önceden kestirebilmek güç.

Kimlere kötü dedik iyi çıktı bugüne kadar.

Kimlere de iyi dedik kötü çıktı.

Erken konuşmak yersiz.Gelsin oynasın,sonra yorum getirelim.

Hiç tutmazsa Chedjou döner sahaya,ya da Koray Semih yürür.Yapılır birşeyler.

Sonuçta kiralık bu adam.

Sezon sonu için Vidic ile söz kesmişiz galiba.

Şunun şurasında 4 aylık transfer.Fazla da dikkate almamak gerek.

yav böyle diye diye toplayamıyoruz sonra iyisini almak lazım, geçelim vidic'dir vs dir isim olsun istemiyorum yarışmacı bir milli takımda 30 dan fazla forma giymiş adam istiyorum mantık istiyorum ha belki iyi adamdır şu yazdıklarımı tek tek geri yalatır bana ayrı mesele ama ne bileyim sıcak bakamıyorum

Yaw su akhisarli oumar niasse yi takimda gormek istiyorum sezon sonu icin hele birde yabanciyla alakali bir gelisme olursa kesin degerlendirilmeli

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Türkiye´den yabancilari bosverin artik beyler. Sonra kaziklandik diye yaygara yapiyoruz.

Amrabat zamaninda kasip kavuruyordu ligi, agzi acik izliyordu herkes. Olmadi iste. Galatasaray farkli takim.

Malaga´ya gitti, baski fazla yok, yine yardirmaya basladi mesela.

Galatasaray Sneijder Drogba vizyonunda devam etmeli forvet konusunda

yav böyle diye diye toplayamıyoruz sonra iyisini almak lazım, geçelim vidic'dir vs dir isim olsun istemiyorum yarışmacı bir milli takımda 30 dan fazla forma giymiş adam istiyorum mantık istiyorum ha belki iyi adamdır şu yazdıklarımı tek tek geri yalatır bana ayrı mesele ama ne bileyim sıcak bakamıyorum

hiçkimse sıcak bakmıyor şuanda.Ama mancini istemiş sonuçta.O istediyse diyecek birşey yok.

Şuanda bizde isterdik öylesini,ama çok para harcadık devre arasında.Demekki daha fazlası zarar ki,bu adama razı gelindi.

Ranoccia 6 aylığına 2 milyon istemiş.Ona bu parayı vereceğime 4 aylığına bunu kiralarım.Bu da olayın başka bir açısı.

hiçkimse sıcak bakmıyor şuanda.Ama mancini istemiş sonuçta.O istediyse diyecek birşey yok.

Şuanda bizde isterdik öylesini,ama çok para harcadık devre arasında.Demekki daha fazlası zarar ki,bu adama razı gelindi.

Ranoccia 6 aylığına 2 milyon istemiş.Ona bu parayı vereceğime 4 aylığına bunu kiralarım.Bu da olayın başka bir açısı.

bilmiyorum artık kim istedi kim istemedi de dün Mancini istemediğini belli eder gibiydi, "gelmemiş adam hakkında konuşmak doğru olmaz" diye bir kelime kullandı. neyse hayırlısı bakalım

Dunki oynadigimizin yuzde 80 ni fenere karsi oynayalim adamlari madara ederiz.

Ayni ruhu butun maclarda istiyoruzx artik.

Gol istiyorum gooooooool :asd:

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-3_14-29-59.webp
    upload_2014-2-3_14-29-59.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 103
Fizik. Günümüz futbolunda fizik kapasitesi çok önemli. Mancini Umut'u daha yeterli görmüyor demek ki fizik olarak.

Tamam da bu adamın 45 dk.yı kaldıracak fiziği de mi yok..Emre Çolak kadar da mücadele edemez mi ? Bence çoğu kişi gibi Mancini de 2.ligden geldiği için ön yargılı..Ayrıca futbolcunun oynadıkça kondisyonu-fiziği gelişir böyle 18'e almayarak bir yere gelmez.. Bizim orta sahada Umut gibi top sürüp aniden hızlanabilen tek oyuncu Melo onu da ön libero olarak kullanmadığımız zamanlar yapabiliyor...Umut takıma farklı bir hava katabilir..

boca formundan alıntı

hoy

Me extraña que un equipo que compra jugadores de calidad como Sneijder o Drogba se fije en un paquete como Burdisso.

google ile çevirdim : drogba ve snejder ' e sahip olan bir takım burdissoyu nasıl alır , şaşırıyorum

drogba yada snejder gibi kaliteli adam alan bir takım diyede olabilir

bilmiyorum artık kim istedi kim istemedi de dün Mancini istemediğini belli eder gibiydi, "gelmemiş adam hakkında konuşmak doğru olmaz" diye bir kelime kullandı. neyse hayırlısı bakalım

Umut

Salih

Telles

Hajrovic

Oğuzhan

Ontiverio

genç çocuklar bunlar.İyi ya da kötü çıkacaklar.yarısından fazlası iyi çıksa kar kardır.

Belki burdisso da çok iyi çıkacak.Bunu bilemeyiz.

Melo yılın bidonu olarak geldi,şimdi durumuna bak.

Türkiye ligi çok farklı bir lig.Bu lig Ortegaları Felipeleri Elanoları öğüttü.

Meloları,Batallaları, kral yaptı.

Bizim lig böyle birşey.

Burdissonun ne olacağı belli olmaz.Belki kendini ispatlama yoluna gider,takımı da benimser,takımın değişmezi olur.Kim bilebilir ki..

[attachment=7374:qwr.png]

Gol istiyorum gooooool :asd:

Ekli dosyalar

• qwr.webp
    qwr.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt