Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B_7bb9a596893e66369f8dd3587ef949b4.jpg
B_a11cb543a3fb5b617058e99659f4f491.jpg
B_2f461bd8afb5ea755a6f9f47ad948de0.jpg

Hamit'i ben de pek beğenmiyordum. Ayağında topu çok tutuyor, topu alıp çizgiye kaçıyor, çok ağır diye kızıyordum. Ama şu var, bu adam savunmamızı baya rahatlatıyormuş.

Radyo sporda Şükrü Ergün açıklamalar yapıyor.

Andrea Ranocchia 4 ay için 2,4 Milyon euro ücret istedi kendisine diyor.

e ohaaaaaa

Yazdıklarım şuan ki sohbet ve yorumcular için değildir. Forumda öylesine renktaşlarım var ki, hatta bir çok kez bundan bile şüphe duyuyorum. Kendilerinden nefret ettiğim kadar, Aziz Yıldırım'dan nefret etmiyorumdur. Hayır önümde olsa alıcam elime sopayı tüm hıncım inene kadar sopalıcam. Bu nedir ya forumdan soğuttular resmen insanları. Hayır gören de sanıyor ki, Galatasaray ona babasından miras.

Farklı fikirler olmalı değilse burasının tadı olmazdı zaten. Değişik açılardan bakıp kendi aramızda fikir alışverişi yapabilmeliyiz. Birbirimizin göremedikleri konusunda bilgi sahibi olmak kadar güzel birşey yok.

Ama bazıları tartışmıyor, resmen kusuyor midemizi kaldırıyor! Forum kurallarına aykırı mı değil! Şikayet edemiyosun, ama adamı resmen çıldırtıyor. Laptopu duvara fırlatasım geliyor bazı saçma gerzeklikleri okuyunca.

Hayır sayısız fenerli arkadaşım var onlarla sohbet ediyorum. En uç noktalarda tartışıyoruz ama saygılı bir tartışma oluyor. Kalp kırmıyoruz. Ama burda benim kendi renktaşım dediğim adam beni kahrediyor!!!

Şimdi durup dururken bunu neden yazdım bilmiyorum. Sanırım nicedir yazmak istiyodum ama haketmeyen bazı renktaşlarım üzerine alınır diye yazmıyodum. Şimdi yazmak istedim. Kendisine münasip bulan alsın lütfen. Ama hatayı kabullenmek bile bir erdemdir. Bu bahsettiğim şahsiyetler de o erdem ne arasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt