Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga yedek olursa agir haksizlik olur.

Bakıyorum da forum da beni çekemeyenler yine çadır kurmuş birinin atlamasini bekliyormus. Devam edin efendim hiç gram umrumda değil ne dedikleriniz 10 senedir burdayım kime cevap verip vermeyeceğimi az çok bilirim.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

De Telegraaf, Fenerbahçe'nin gündemine gelen Adam Maher'in Osmanlıspor'a gideceğini yazdı

m.telegraaf.nl/telesport/voetbal/psv/article/26511315/maher-naar-osmanlispor

tolga iki uc mac oynadi diye yedek birakilmaz diye bir kural yok. her mac yedek olacak diyede bisey yok kadir kardesim.

O olayi bilmiyorum. Link fln var mi? Bizim forumda ki Okan Özkan'dan bahsediyorsan iyi yemisler seni :)

Mesajı editledi sonradan,olayın linki yok ama öyle biliyorum artık transfer dönemi bitti zaten kim ne demiş pek takmamak lazım,duyumcuların çoğu kolpa zaten.

Arkadaslar yarin diarrra gelecek

Rahat olun

Ha bise bildigim yok yeani

Sadece bi his

O ADAM BURAYA GELECEK OKADAR

2 gün önce yatmadi diye haber paylasti ama simdiye kadar bir Tolga'yi bildi. Ama onu da tam bildi yani. Kimse yazmiyorken birden ortaya atti günler öncesi.

Simdi belki 'vay demek güvenilir' denilebilir AMA bu adam Almanya'da yasiyor. Yani Tolga'yi bir sekilde özelden taniyabiliyor olabilir, veya yakinlarini, menajerini fln. Tutturdu diye duyumcu ayagina girmis gibi görünüyor.

Bence bi halt bilmiyor.

(Fatih Uz dan bahsediyorsan)

Bende bilmiyorum acikcasi. Herkes Fatih abi deyip duruyor. Florya ile icli disliymis. Daikin olarak bize sponsor olmus :confused:

Bakıyorum da forum da beni çekemeyenler yine çadır kurmuş birinin atlamasini bekliyormus. Devam edin efendim hiç gram umrumda değil ne dedikleriniz 10 senedir burdayım kime cevap verip vermeyeceğimi az çok bilirim.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hocam,kimse kimsenin dinine yaşam tarzına karışamaz bu konuda katılıyorum,ama kız olayı bu gün fazla büyüdü gibi :D

Lan bizim forumda ki Okan Özkan'a göre mi tutturdunuz Fatih abi diye :D

Adam yemis la sizi :D

De Telegraaf, Fenerbahçe'nin gündemine gelen Adam Maher'in Osmanlıspor'a gideceğini yazdı

m.telegraaf.nl/telesport/voetbal/psv/article/26511315/maher-naar-osmanlispor
melih fışkiye paralarını bunlara mı veriyor artık nerden geliyor bu bolluk

Son düzenleme:
nöbet

CTedJnHWUAAtFfa.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt