Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feghouli yüzünden futbol konuşamaz olduk allahin cezasi sen gelme ulan ayı

yunus emre bahcivan degilmiydi, sali gunu gelecek feghouli diye artistlik yapiyordu

Haber kanallarına bakarsak feghouli'nin gelmediği gün olmadı şimdiye kadar.Gelecek olsa saat bilgisi olurdu daha ortada bi şey yok demek ki

Selam arkadaşlar.Uzun bir süredir forumu takip ediyordum,artık ben de nacizane bir şeyler karalamaya karar verdim.Herkese iyi forumlar :)

Sol Beke Willemsi almayan Tursun başkan Vizyon olarak gözümde değerini kaybetmiştir

hak veriyorum renkdaş Atatürk havalimanı dış hatlar gelişte Airlines Baggage Services'de çalıştım ABS 9.bant karşısı orada olsaydım emin ol bir kahve içerdik dediklerine katılıyorum iyilik yaparsın bilgi verirsin kolpacı olursun kaç kere söyledin oysaki bilet reserve edildi satılmadı diye ama anlamazlar kafa boş vicdan rahat..

S.a Foruma üyeyim duyum vermeye geldim diyeceksin.İşte duyumcu olmasanda.Sonra salla sallayabildiğin kadar inanki kimse bu kadar tepki göstermezdi.

Forumun Ned Starkı gibi adamsın oysaki.

Aa keşke daha önce tanışsaydık. Bagaj görevlisi arkadaşlar ile epey sohbet ettiğim olmuştur. Özellikle iç hatlarda görevli iken, daha sonra dış hatlara geçince alanın büyük olmasından dolayı pek denk gelemezdik. Bu arada geldiğin takdir de bir gün kahve içmeye beklerim. Dış Hatlarda Denied office'in üst katında yerim. Gerçi sürekli alanda geziyor oluyorum. Malum 230 kapılar açılınca bir yerden diğerine geçmek bizim için zulüm olmaya başladı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt