- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.905
- 5.488

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ciguli geliyor mu? Son 2 saat içinde gelişme oldu mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne görgüsüz adamlar var ya, bize ne ulan yiyip ictiginden
Selam arkadaşlar.Uzun bir süredir forumu takip ediyordum,artık ben de nacizane bir şeyler karalamaya karar verdim.Herkese iyi forumlar![]()
Selam arkadaşlar.Uzun bir süredir forumu takip ediyordum,artık ben de nacizane bir şeyler karalamaya karar verdim.Herkese iyi forumlar![]()
Hoşgeldin renktaş ☺Selam arkadaşlar.Uzun bir süredir forumu takip ediyordum,artık ben de nacizane bir şeyler karalamaya karar verdim.Herkese iyi forumlar![]()
hak veriyorum renkdaş Atatürk havalimanı dış hatlar gelişte Airlines Baggage Services'de çalıştım ABS 9.bant karşısı orada olsaydım emin ol bir kahve içerdik dediklerine katılıyorum iyilik yaparsın bilgi verirsin kolpacı olursun kaç kere söyledin oysaki bilet reserve edildi satılmadı diye ama anlamazlar kafa boş vicdan rahat..
S.a Foruma üyeyim duyum vermeye geldim diyeceksin.İşte duyumcu olmasanda.Sonra salla sallayabildiğin kadar inanki kimse bu kadar tepki göstermezdi.
Forumun Ned Starkı gibi adamsın oysaki.
Sol Beke Willemsi almayan Tursun başkan Vizyon olarak gözümde değerini kaybetmiştir
Yunus Emre:X
Nevzat:X
Nacik:X
Ntvspor:X
Cnn:X
Quaker:?
Aşkın:?
Bein:X