Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma renktaş Apple Store'da bir ödeme problemi var 1 haftadır kartı kabul etmiyor. Borç falan var herhalde. Bu sorunu hallettikten sonra söz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O problemi ben de yaşadım dediğin gibi borcu ödemeden düzelmiyor maalesef.iTunes'a bakabilirsin borcunu görmek için.Telefonu bilgisayara bağla iTunes'a giriş yapıp hesabım kısmından bir bak.

GSCimbom mobil app

#GdS/#TS: #Spinazzola's close to a return to #Juve. He cant wait any longer. Despite #Atalanta's resistance, they're now looking for his sub

"Spinazzola'nın Juventus'a dönüşü yakın. Oyuncu daha fazla bekleyemiyor. Artık Atalanta yerine oyuncu arıyor."

#Asamoah is close to #Galatasaray. #Atalanta are keen on #Laxalt/#Zampano as #Spinazzola's replacement.

"Asamoah Galatasaray'a yakın. Atalanta, Spinazzola'nın yerine Laxalt ve Zampano'yla ilgileniyor."

bunu da yaz sevgili nevzat

Son düzenleme:
@forumJuventus

[GdS] Con Laxalt a Bergamo, Spinazzola si avvicina alla Juve. Leo sostituirà Asamoah (verso il Galatasaray) ►http://ow.ly/h46D30eiMWc

"Atalanta Laxalt'la ilgileniyor. Spinazzola Juventus'a yaklaşıyor. Spinazzola Asamoah'ın yerini alacak. Atalanta alternatifini arıyor."(GdS)

geliyo ulannnnn

"Spinazzola Juventus'a döndükten sonra, Asamoah Galatasaray'a gidebilir. Atalanta Laxalt'ı hedefliyor." (Nicolò Schira - Gazzetta.it)

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
Fernando-ndiaye
Feguli-Belhanda-Geri
Gomis

su kadroylada kendi evimizde kayseriyi yenemiyorsak ben daha mac izlemem.

Bu takımın hala net sol bek ve sol stopere ihtiyacı var ama bakalım

Bu gercegi israrla goremiyor bizim taraftarlar.

Bir de muzmin sakat olup hali hazirda herzamanki gibi sakat olan serdar aziz denen komisyon cocugunu da kadroya yazip duruyorlar.

SERDAR AZIZ SAKAAAAAATTT ! En gec 7 hafta sonra da sezonu kapar.

Yerine Ahmet ve sol bek olarak Carole oynayacak.

Yasin de sakat oldugundan , sinan da yollanacak oldugundan bi kanat gary var. Diger kanatta beinin yazdigi gibi malesef ndiaye oynar selcuk da gobekte !!

Selcugun, caroleun, ahmetin oynadigi ve ndiayenin yerinde oynamadigi kayseri maci cok zor gececektir.

O kadar oyuncu aldik ama goruldugu gibi en az 3 banko 11 oyuncusu alinmazsa takim hala cop!!!

Son düzenleme:
Bu gercegi israrla goremiyor bizim taraftarlar.

Bir de muzmin sakat olup hali hazirda herzamanki gibi sakat olan serdar aziz denen komisyon cocugunu da kadroya yazip duruyorlar.

SERDAR AZIZ SAKAAAAAATTT ! En gec 7 hafta sonra da sezonu kapar.

Yerine Ahmet ve sol bek olarak Carole oynayacak.

Yasin de sakat oldugundan , sinan da yollanacak oldugundan bi kanat gary var. Diger kanatta beinin yazdigi gibi malesef ndiaye oynar selcuk da gobekte !!

Selcugun, caroleun, ahmetin oynadigi ve ndiayenin yerinde oynamadigi kayseri maci cok zor gececektir.

O kadar oyuncu aldik ama goruldugu gibi en az 3 banko 11 oyuncusu alinmazsa takim hala cop!!!

Ben serdarın 30 yaşından önce futbolu bırakacağını düşünüyorum

Muslera hariç diğer her bölgeye transfer şart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt