Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar skolyoz konusu görünce ben de alakasız birşey sormak istiyorum.. Bende 7 aydır osteitis pubis var illet bir hastalık halı saha hayatım bitti resmen haftada 1 yapardım en keyif aldığım etkinlik diyebilirm.. Bu konu hakkında bilgisi fikri olan var mı 3 doktora gittim kimsenin doğru dürüst anladığı yok maalesef.. Ardanın yaşadığı sakatlığın birebir aynısı Almanyada ameliyat falan olmuştu .Bu sakatlığı yaşayanlar çok iyi biliyor durumu onun dışında hekim arkadaşların bu alnda bilgisi varsa onlardan da rica ediyorum @Melih Peker @Özgür Aslan

Son düzenleme:
kargalar lens ve medel'i nasil 2.5 milyon euroya aldilar aklim hayalim almiyor, biz miyiz tek enayi herkese 8-9 dagitiyoruz. Ikisinin de piyasa degeri 12M euro.
Maaslari da tolga cigerci kadar :)

keşke tl para birimi 1 tl = 1 euro olsa

her sene 100 milyon euro değerinde transfer yapardık

paramız değersiz. bu büyüklükte bir klüp resmen euro yüzünden hakkına düşenden sadece 1/4 oranı kadar transfer yapabiliyor.

Onanzi out selcuk inan in trabzon

Arda turan zuu galatasaray

Asamuah zuu galatasaray

Sinan transferi iptal

Orta saha arsenal lenny haberi var. Ortalik karisik.

Paris United*@parisunited6
[Info Paris U] Sauf retournement de situation, nous sommes en mesure de vous confirmer que @KMbappe devrait être parisien avant le 31 août.

Bunlar gerçekten manyak.

Habere bak Yasin'e birde zam yapılacakmış.Neyin kafasını yaşıyor bu yönetim anlamakta zorluk çekiyorum.Adam çöp zam düşünüyoruz.

Menajer Ahmet Bulut ile Arda'nın yanı sıra Yasin Öztekin'in transferi de masaya yatırıldı.

ZAM SÖZÜ VERİLDİ
Başkan Dursun Özbek'in, sarı-kırmızılı takımdaki başarılı performans ile dikkat çeken oyuncu için yeni sözleşme ve zam sözü verdiği öğrenildi. Yasin, Galatasaray'dan yıllık 1.150 bin euro alıyor.

daha de jong,cavanda falan gönderemedik feghouli'den sonra yabancı oyuncu gönderemezsek transfer yapamıyoruz 14 yabancı oluyor

tumblr_n7xw70IoZJ1twzvyno1_500.jpg

Arkadaşlar skolyoz konusu görünce ben de alakasız birşey sormak istiyorum.. Bende 7 aydır osteitis pubis var illet bir hastalık halı saha hayatım bitti resmen haftada 1 yapardım en keyif aldığım etkinlik diyebilirm.. Bu konu hakkında bilgisi fikri olan var mı 3 doktora gittim kimsenin doğru dürüst anladığı yok maalesef.. Ardanın yaşadığı sakatlığın birebir aynısı Almanyada ameliyat falan olmuştu .Bu sakatlığı yaşayanlar çok iyi biliyor durumu onun dışında hekim arkadaşların bu alnda bilgisi varsa onlardan da rica ediyorum @Melih Peker @Özgür Aslan
Therapy Art Center | Yrd. Doc. Dr. Cengiz DİNC

Tavsiye ederim , benim ismimi verebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt