Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.580
- 5.176
- 2.493
transfer bilgisi var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menajer Ahmet Bulut ile Arda'nın yanı sıra Yasin Öztekin'in transferi de masaya yatırıldı.
ZAM SÖZÜ VERİLDİ
Başkan Dursun Özbek'in, sarı-kırmızılı takımdaki başarılı performans ile dikkat çeken oyuncu için yeni sözleşme ve zam sözü verdiği öğrenildi. Yasin, Galatasaray'dan yıllık 1.150 bin euro alıyor.
keşke tl para birimi 1 tl = 1 euro olsa
her sene 100 milyon euro değerinde transfer yapardık
paramız değersiz. bu büyüklükte bir klüp resmen euro yüzünden hakkına düşenden sadece 1/4 oranı kadar transfer yapabiliyor.
Matematik derslerinde tersten mi oturuyodun siraya?Sa
Lens>q7>feghouli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gürcistan parası bile bizden 1.5 kat değerli. üzücü bir durum.
daha de jong,cavanda falan gönderemedik feghouli'den sonra yabancı oyuncu gönderemezsek transfer yapamıyoruz 14 yabancı oluyor
Therapy Art Center | Yrd. Doc. Dr. Cengiz DİNCArkadaşlar skolyoz konusu görünce ben de alakasız birşey sormak istiyorum.. Bende 7 aydır osteitis pubis var illet bir hastalık halı saha hayatım bitti resmen haftada 1 yapardım en keyif aldığım etkinlik diyebilirm.. Bu konu hakkında bilgisi fikri olan var mı 3 doktora gittim kimsenin doğru dürüst anladığı yok maalesef.. Ardanın yaşadığı sakatlığın birebir aynısı Almanyada ameliyat falan olmuştu .Bu sakatlığı yaşayanlar çok iyi biliyor durumu onun dışında hekim arkadaşların bu alnda bilgisi varsa onlardan da rica ediyorum @Melih Peker @Özgür Aslan