Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atiba 1, cenk'i 1.6, lens'i 2.2'ye falan oynatabiliyorlar gene. negredo-pepe vitrin topcular, indirime falan gitmezler.

misal bizde olsalar; atiba 2, cenk 2.5, lens 3 falan alıyor olurdu.

Atletico Madrid'den 2 milyon euro kazanan adam Real Madrid'e transfer olunca en az 2 katı para kazanır. bjk ile bizim aramızdaki durum bu şekilde.

şöyle bir şey dönüyor twitter'da

ekonomi olması enterasan

908e55c8070c766f12e843687fa1b82d.jpg

YouTube

linderot o dönem full sakattı hic kullanamadık.

euro 2008'de servet ve mehmet topal sakat olarak oynatılıp tekrar sakatlandı, ikiside 08-09'da büyük düşüş yaşadı. sabri-caner zaten berbat bekler. anlıcagınız müdafa hattı cok zayıf oldugundan ofansın cok güclü olması kurtarmadı.

İşte aynı durum bizimkiler sanki çok mu forumda Linnes&Carole&Selçuk&Ahmet&Serdar ne bekliyoruz ki ?

canım renkdaşım koskoca Galatasaray başkanının yarın gelir demesinden 2 gün geçti başakanımız bile bilemiyor daha ne olsun. ben bu seneye bakıyorum pepe 1 gecede geldi saldado negredo da medel de aynı biz 1 oyuncuyu 2 ayda getiremedik ben buna kızıyorum. çokmu zordu şu görüşmeleri erken yapıp sorunu çözmek sırf oyuncu yetiştiremedik diye çöplerle ostersunds a elendik dilimiz yandı hala akıllanmıyoruz ilk haftalarda puan kayıpları yaşarsak bu lig de şampiyonluk zora girer

feguli 27 yasında, 34'lük pepe, 33'lük soldado'ya oranla getirilmesi zor bir oyuncu.

tabi bu aksamda gelmez ise vazgecilmeli. zaman yok cünkü baska bir sağ acığa yönelmemiz gerekir.

Olmayacak duaya hala amin diyoruz Polat dönemi Riji geldi adam kimi isteseler aldı ama olmayacağı belliydi, ısrarın sonu hüsran.
Leo Franco
Sabri Meira Servet Caner
Linderoth Elano
Keita Arda Kewell
Baros

Yedek: Orkun - Gökhan - Hakan - Volkan - Topal - Sarp - Ayhan - Barış - Serkan - Aydın - Serkan - Nonda

Bu takım şampiyon olamadı. Hoca değişse işler bu nokta da olmazdı, Riji'de aynı şekilde Lincoln'ü yolladı sonra Keita'yı sattı. Bu da Sneijder'i yolladı yerine gelen Elano patladı, Keita'yı yolladı yeri dolmadı, buda Bruma'yı yolladı yeri dolmaz.

Bu Tudor yüzünden aynı senaryo tekrarlanacak görürsünüz bu takımı şampiyon yapamayacak ve aynı Polat dönemi gibi batak takım olacağız ve yine Terim gelsede kurtarsa diye yalavaracağız, işin kötü yanıda bu kardeşim tarihinin en büyük yatırımını yapıyorsun hocan Tudor olur mu ya ?

Bu Feghouli&Asamoah olayıda Rosicky&Ledesma olayına dönecek gibi tüm benzerlikler mevcut, başkanlarda yiyici tarzı buda ibra edilemeyecek gün gelen Haldun'la Cenk bile benzer durumda, transferde iş bitirici yönetici konumunda peki icraat ?​

bruma iyi güzel oyuncuda keitayla kiyaslamak biraz ayip kacmis zira keita mac kurtaran lider bir oyuncuydu avrupa arenasinda ispatlamisti, brumanin o özelligi yok. ha ilerde olurmu onu bilemem ama cok dik kafali oldugu kesin sahsen pek sanmiyorum...

futbol arenanın 2 günlük haberini görmüş arkadaş herhalde.10 saatte bi aynı haberi yazıyo futbol arena.yetmiyo twittera yazıyo.çünkü katıksız bi mallar.ali naci ve sitesi de bilgi alınca yazar.bu aralar nevzat herkesten önde işte.cılkını cıkarmayıp,bekleyin biraz.evren göz de dün bitti dedi.

futbol arenanın 2 günlük haberini görmüş arkadaş herhalde.10 saatte bi aynı haberi yazıyo futbol arena.yetmiyo twittera yazıyo.çünkü katıksız bi mallar.ali naci ve sitesi de bilgi alınca yazar.bu aralar nevzat herkesten önde işte.cılkını cıkarmayıp,bekleyin biraz.evren göz de dün bitti dedi.

müdür kim bitiyosa bitsin artık valla biz bittik burda :)

Ya bu Yasin Öztekin denilen adamda ne buluyor teknik direktörler anlayamıyorum. Her gelen teknik adam bunu oynatıyor. Bildiğin sakat olmasına rağmen Östersunds maçında zorla oynatıldı. O maçta Garry oynasa bence turu geçebilirdik. Artık bıktım bu heriften. İlk 11 de görünce beynime kan sıçrıyo, deliriyorum.

pepe 4.250 sadece maaş alıyor imza parasını bildirmediler tahmini 5.5 alacak deniyor ama basın bunları hiç yazmıyor.

Renktaş dediğin gibi üstü kapalı bildiriyorlar. Pepe'nin 3 yıl alacağı parayı girdiler sadece. Lens'e ise fenere göstermek için her yıl alacağı parayı yazmışlardı. Fener yıllardır saçma adamlara uçuk bonservis ve yıllık ücret ödüyor ama kapa bildirmediği için kimse konuşmuyor

Ya bu Yasin Öztekin denilen adamda ne buluyor teknik direktörler anlayamıyorum. Her gelen teknik adam bunu oynatıyor. Bildiğin sakat olmasına rağmen Östersunds maçında zorla oynatıldı. O maçta Garry oynasa bence turu geçebilirdik. Artık bıktım bu heriften. İlk 11 de görünce beynime kan sıçrıyo, deliriyorum.

14-15'in kredisini yiyor işte.

selcuk'un yıllarca 11-12 nin kredisini yedigi gibi.

yok onlar zaten bizim seviyemizin oyuncuları degil.

bu sezon belhanda-fernando-badou 3'lüsü sağlam duruyor, ligin en ii ortasahası bence. bu kadar sağlam bir ortasaha ile iş yapman gerekir.

Bu Selçuk gitmediği sürece oynar bu adamlara karşı farklı bir yaklaşım var kangren gibi oynadımı bütün takıma miskinlik çöküyor bunun yüzünden zaten ki oynatacak bu adam. Yoksa basında ki tetikçiler çoktan karalamaya başlardı.

Bugün Atatürk Havalimanı'nın dış hatlar kapısı açılacak ve içinden Feghouli gelecek inşallah

YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt