Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feaguliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aspordaki yorumculara bak levent kartop - ersan martin. Komedi yahu. Şuan Başakşehiri ve emreyi yalıyolar. 40 yaşındaki adam kurtarıcı oldu milli takımada seçilmesi lazımmış :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada da Emre sevdalilari var. Normal yani öyle seyirciye böyle yorumcu olur ancak.

tudor ilk fırsatta banada şutlanacak gibi geliyor fakat öyle bişey olsa avrupadan elenir elenmez kovmaları gerekmezmiydi.
hani ligde hangi mağlubiyet o rezillikten daha öte olabilir.
en iyi ihtimalle devrre arasına kadar sabredebilirlerde. neden bukadar inat ediyorlar onuda anlamadım hamzayı ilk fırsatta gayet şık bi şekilde kovmuşlardı halbuki.

Taraftar getirdi kozu var ellerinde. Ayrıca net şekilde Terim'i istemiyorlar. Şu an kovarlarsa başka gidebilecekleri bir hoca olmadığı için da kovmuyorlar bence.

Taraftar getirdi kozu var ellerinde. Ayrıca net şekilde Terim'i istemiyorlar. Şu an kovarlarsa başka gidebilecekleri bir hoca olmadığı için da kovmuyorlar bence.
Aslında Tudor Terimin ilk yılları gibi hırslı ama bunu kaldırabilicek kapasitesi varmı görücez biraz daha uyumlu olması lazım futbolcularla iş yapabilicek kapasitede bence ama görücez

başladıkları noktaya dönmelerini bunlardan beklerim reis.
hamza

Feghouli bugün de gelmez, gelse düşerdi medyaya. Bari kap gelsin o da gelmezse iyice suyu çıkar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon bu yalamaları tokatlamak çok zevkli olacak. Görecem o bjk yi başakı yalayan satılmış itleri. Kolej takımımıymış zart zurt. Ayaklar baş oldu ne günlere kaldık. Fb ile bizim çekişmediğimiz lige ben lig mig demem.

Podolski iyi falan değildi durağan oynayan maç içinde kaybolan biri Bruma desen iyi topçu ama bencillik sıkıntısı vardı.. Orta sahası olmayan bi takım 6.7. olur şimdi orta sahanda ndiaye ve fernando var sol bek asamoah gelirse sağda yasinden feghouliye evrim ilerde drogba tarzı forvet gomis ve hareketli 10 numaramız belhanda var sağ bek sabriden evrim geçirip mariano gibi gel git yapan bir sağ bekimiz var defansta sadece eksiğimiz hızlı bir stoper o da denayer olsa keşke.. sonuç olarak bence bu kadro şov yapacak
Çok iyimser bir yazı olmuş. Yeni transferler daha rüştünü ispat etmedi. Ki özellikle Maicon ve Gomis için ilk izlenimlerim iyi değil benim. Östersunds maçlarında ikisi de iyi değildi. Belhanda'nın da Sneijder kadar iyi futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Bruma'nın bencil olması çok önemli değildi bana göre. Ligin en hızlı ve çabuk adam eksiltebilen oyuncusuydu. Son vuruşlarını da geliştirmeye başlamıştı ki gitti adam.Bence ligin en iyi futbolcusuydu. Yalnızca orta saha konusunda katılıyorum. Bu bölge seviye atlamış gibi gözüküyor ama ben takımdaki hücum oyuncularının kalitesinin geçen seneye göre azaldığını düşünüyorum.

Bu sezon bu yalamaları tokatlamak çok zevkli olacak. Görecem o bjk yi başakı yalayan satılmış itleri. Kolej takımımıymış zart zurt. Ayaklar baş oldu ne günlere kaldık. Fb ile bizim çekişmediğimiz lige ben lig mig demem.

gerçekten çok kötü bir kadromuz vardı kimse iyi demesin tolga ve selçuk topçu bile değil fernandonun yapabileceklerini biliyorum inanılmaz ndiaye de güven verdi sağ bek mariano,sol bek asamoah olursa bitti defans tandemi

[FONT=&quot]Hazar Büyüka : Ağustos'un son haftası transfer çok hareketli geçebilir, özellikle Galatasaray'da :)[/FONT]

Saçmalama? Ne alaka, gelmez diye fikir belirtmek saçmalamak mi oldu? Daha seviyeli lütfen

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıkıldık çünkü bugünde gelmez yarın da gelmez Nevzat yönetime en yakın kişi imzaladı diyosa bitmiştir bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt