Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
YaklasiyormuUfukta bi kel gördüm sanki
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YaklasiyormuUfukta bi kel gördüm sanki
yaklasiyormu
sm-g920f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok doğru bizde porto shaktar ekolleri sökmüyor hem oyuncu parlat hem şampiyon ol hem avrupada başarılı ol maalesef bizde olmaz çünkü mantalitemiz sakat bizde ancak anadolu takımları bu tarz adamları arayıp bulacak onlarda bile geremi dışında sansasyonel bir adam parlatıldığını hatırlamıyorum şimdiye kadarHocam bizim lige 20-25 arası sağlam adam gelmiyor..bak ımbulayı bile kiralamak istemediler burada piyasa yapamaz diye..lemina yüzümüze bakmadı.. Ayrıca Türkiye liginde genç kadroyla şampiyon olan takım hatırlamıyorum açıkçası hep 30 yaş civarı ort.yla şampiyonluk geliyor.. bjk-başakşehir geçen yıl zirveye oynadı yaşlı kadrolarla..Öncesinde bizim başarılı dönemimizde elmander-necati-riera-urfa -melo-selçuk-burak-sneijder-drgoba .. en küçükleri 28 yaşındaydı.. işler böyle yürüyor Türkiyede
bu akşam istanbul'a gelişi için kulüp tarafından tüm hazırlıklar yapıldı.
(quakerboy- 11 ağustos 2017 12:08)
Nasıl dolanmadı dursun uçaklar inecek dedi inmediöyle ama gomis ve belhanda hakkında şu gün gelecek bugün gelecek lafları dolanmadı hiç.
gelecek dendi ve dedikleri gün gelmişlerdi.
Kemal,kaynak?Feghouli bu akşam 22.30 gibi gelir içimden bir ses öyle diyor
evet hatta odası bile hazır.bence o hazırlıklar 1 ay önce yapılmıştı.