Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d17ae12aa44cf934facb8807d92c424a.jpg

Feghouli resmen Galatasaray'da

Hayır kadroyu değişirken oyuncuları öpücük karşılığı mı alcaz.öyle fahiş fiyat vererek alınan bir oyuncuda yok. Ulan bırakın bi kadro değişsin transferler yapılsın takım otursun gecen sezon takım yerde sürünürken nerdeydi bu dinazorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim ne derse desin bizede bi aziz lazım, her toplantıda kafalarına kafalarına vursun. Yok aga öyle güçlü bi başkan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben diyorum ki anlaşmadığımız konu şu bu adam yeni gelmedi, gösterge yapmadı daha tüm oyuncular geldiği günden beri geri gitti hiçbirinde gelişme yok, sene başı kampı geçirdi oynan maçlarda tek bir ışık yok ne hazırlık maçları nede UEfa'da peki siz bu adamın nesine güveniyorsunuz, yada bu yönetimin fahiş rakamlarla son barutunu atıyor gibi davranıp sonunda başarı gelmezse CL parası filan alamazsak ne olacak ? Elinde hala sürüyle çöpte var milyonlar verdiğin ve adam kazanamıyor oyuncuları bir tatiği yok gözle görülür, örnek Şenol ne diyor adam ben hocayım oyuncunun kaprisinide çekerim alınan adam kim olursa olsun verim alır rehabilite eder kazanırım, peki bu adamda ne bir kazanım nede bir organizasyon saha içi görebiliyormuyuz ? Bruma'yı kazanamayan, Sneijder'i karalayıp bedavaya yollayıp 9€ Belhanda'yı alan adam, ben tek bir katkısını göremiyorum, sezon içinde zaten konuşacağız, şuana kadar bir icraatı yok sürekli hayal kırıklığı inşallah ben yanılırım.
Orasına bişey diyemem. Bende daha geldiği günden beri tudor ne oynatıyor ne oynatmak istiyor inan hiç anlamadım. Madem bu kadar para harcayacaklardı Keşke lig biter bitmez kaliteli bir hoca getirselerdi ama dursun ve ekürisini al birini vur ötekine. Yapacak bir şey yok Tudor'dan ışık görmeye çalışacağız yoksa seneye batar bu kulüp. Ben Tudor'un kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama şu anda hala büyük kulüp yönetebilecek kapasitede değil. Daha çok pişmesi lazımdı, jor'dan kurtulmak için ilk bulduğumuz adama gittik resmen

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferler de doğru falan değil ya. Bu paralara 20-25 yaş civarı dinamik ve ileride satıp para kazanılabilecek bir kadro kurulabilirdi. 5 yıllık uzun plan yapıyorum diyorsun, aldığın adamların çoğu 30 üzeri; diyelim bu sene verim aldın, bir kaç seneye yaşlanıp yine çöp olacaklar ve satıp para kazanma ihtimalin yok. Vizyonunuza tüküreyim.

Fernando (orta sahaya bu profil şart olduğu için)
Gomis (forvetlerin iyisi genç olunca çok pahalı olduğu için)

alınırsa

Feghouli (Bruma gitmek istediği için)
Asamoah (joker ve tempolu bir oyuncu olduğu için hem sol bek, hem sol iç oynayabildiğinden)

bence doğru hamleler.

Geri kalan için

Jose Izquierdo (Brugge) gibi olabilirdi transferler.

O fırsatı geçen sene

Moussa Dembele
Thomas Delaney
Wylan Cyprien

ile kaçırdık. Şu adamlar gelse 2 seneye 15'er milyon'a satardık.

Adam hiç ışık vermiyor doğru ama çok sağlam bir kadro kurduruyor ve bu kadar yerinde tespiti Fatih Terim bile yapar mıydı şüpheli bana göre. Ben de madem adam bu oyuncuları getiriyor o zaman tam kadro ne yapacak onu merak ediyorum. Gerçi o kadroyla herkes başarılı olur diyebilirsin o da ayrı konu.

Herkes başarılı olamaz hocam.Terim bu transferleri yaptıramayabilirdi muhtemelen bu yerinde bir tespit,ancak Terim bu kadroyla Tudor'dan daha başarılı olabilirmiş gibi geliyor bana.

Ne haber var ne kap var içim dışım Feghouli oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam hiç ışık vermiyor doğru ama çok sağlam bir kadro kurduruyor ve bu kadar yerinde tespiti Fatih Terim bile yapar mıydı şüpheli bana göre. Ben de madem adam bu oyuncuları getiriyor o zaman tam kadro ne yapacak onu merak ediyorum. Gerçi o kadroyla herkes başarılı olur diyebilirsin o da ayrı konu.

Sizin için söylemiyorum ama eğer Fatih Hoca olsaydı adam genç olmayan adamlara 50m harcattı kulübü iflasa süsükledi vs gibi tonla laf edilirdi genel olarak. Dediğiniz gibi artık Tidor kalmalı bu saatten sonra. Ama hepimiz biliyoruz ki tökezlediği an şutlanacak.

Transferler de doğru falan değil ya. Bu paralara 20-25 yaş civarı dinamik ve ileride satıp para kazanılabilecek bir kadro kurulabilirdi. 5 yıllık uzun plan yapıyorum diyorsun, aldığın adamların çoğu 30 üzeri; diyelim bu sene verim aldın, bir kaç seneye yaşlanıp yine çöp olacaklar ve satıp para kazanma ihtimalin yok. Vizyonunuza tüküreyim.

Hocam bizim lige 20-25 arası sağlam adam gelmiyor..bak ımbulayı bile kiralamak istemediler burada piyasa yapamaz diye..lemina yüzümüze bakmadı.. Ayrıca Türkiye liginde genç kadroyla şampiyon olan takım hatırlamıyorum açıkçası hep 30 yaş civarı ort.yla şampiyonluk geliyor.. bjk-başakşehir geçen yıl zirveye oynadı yaşlı kadrolarla..Öncesinde bizim başarılı dönemimizde elmander-necati-riera-urfa -melo-selçuk-burak-sneijder-drgoba .. en küçükleri 28 yaşındaydı.. işler böyle yürüyor Türkiyede

tudor ilk fırsatta banada şutlanacak gibi geliyor fakat öyle bişey olsa avrupadan elenir elenmez kovmaları gerekmezmiydi.
hani ligde hangi mağlubiyet o rezillikten daha öte olabilir.
en iyi ihtimalle devrre arasına kadar sabredebilirlerde. neden bukadar inat ediyorlar onuda anlamadım hamzayı ilk fırsatta gayet şık bi şekilde kovmuşlardı halbuki.

Kwadwo, Feghouli gelsin bayram olsun buralar

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

Sağda solda görüyorum insanların lig tahminlerini. Yazmışlar Galatasaray'ı 6. 7. olur diye. Tahminlerinde ilk üçte bile gösteren yok bizi. Trabzon'u, Konya'yı, Antalya'yı önümüzde gösteriyor millet. Zoruma gidiyor bir yandan ama objektif olursam bence de takımımız 6. 7. olmasa da geçen sezon gibi 3. , 4. olabilir gibi gözüküyor.Takım sezona iyi hazırlanmadı. Transferler desen gelen oyuncular iyi ama kimse giden oyuncuları düşünmüyor. Sneijder ve Bruma bence ligin en iyi 5 futbolcusundan ikisiydi. Podolski de iyi bir sistem olsa çok iş yapardı. Teknik direktör desen, bana sanki hiç maç kazanamayacakmış gibi geliyor. Tudor bence ilk beklenmeyen sonuçta kovulup yeni teknik direktör gelecek. Hatta bence bu durumun olmaması imkansız. Tudor ilk 10 haftayı görsün çok şaşırırım. İnşallah söylediklerim de yanılırım. Sezona iyi başlayıp şampiyon oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt