Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orasına bişey diyemem. Bende daha geldiği günden beri tudor ne oynatıyor ne oynatmak istiyor inan hiç anlamadım. Madem bu kadar para harcayacaklardı Keşke lig biter bitmez kaliteli bir hoca getirselerdi ama dursun ve ekürisini al birini vur ötekine. Yapacak bir şey yok Tudor'dan ışık görmeye çalışacağız yoksa seneye batar bu kulüp. Ben Tudor'un kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama şu anda hala büyük kulüp yönetebilecek kapasitede değil. Daha çok pişmesi lazımdı, jor'dan kurtulmak için ilk bulduğumuz adama gittik resmenBen diyorum ki anlaşmadığımız konu şu bu adam yeni gelmedi, gösterge yapmadı daha tüm oyuncular geldiği günden beri geri gitti hiçbirinde gelişme yok, sene başı kampı geçirdi oynan maçlarda tek bir ışık yok ne hazırlık maçları nede UEfa'da peki siz bu adamın nesine güveniyorsunuz, yada bu yönetimin fahiş rakamlarla son barutunu atıyor gibi davranıp sonunda başarı gelmezse CL parası filan alamazsak ne olacak ? Elinde hala sürüyle çöpte var milyonlar verdiğin ve adam kazanamıyor oyuncuları bir tatiği yok gözle görülür, örnek Şenol ne diyor adam ben hocayım oyuncunun kaprisinide çekerim alınan adam kim olursa olsun verim alır rehabilite eder kazanırım, peki bu adamda ne bir kazanım nede bir organizasyon saha içi görebiliyormuyuz ? Bruma'yı kazanamayan, Sneijder'i karalayıp bedavaya yollayıp 9€ Belhanda'yı alan adam, ben tek bir katkısını göremiyorum, sezon içinde zaten konuşacağız, şuana kadar bir icraatı yok sürekli hayal kırıklığı inşallah ben yanılırım.
Transferler de doğru falan değil ya. Bu paralara 20-25 yaş civarı dinamik ve ileride satıp para kazanılabilecek bir kadro kurulabilirdi. 5 yıllık uzun plan yapıyorum diyorsun, aldığın adamların çoğu 30 üzeri; diyelim bu sene verim aldın, bir kaç seneye yaşlanıp yine çöp olacaklar ve satıp para kazanma ihtimalin yok. Vizyonunuza tüküreyim.
Adam hiç ışık vermiyor doğru ama çok sağlam bir kadro kurduruyor ve bu kadar yerinde tespiti Fatih Terim bile yapar mıydı şüpheli bana göre. Ben de madem adam bu oyuncuları getiriyor o zaman tam kadro ne yapacak onu merak ediyorum. Gerçi o kadroyla herkes başarılı olur diyebilirsin o da ayrı konu.
[FONT="]GS Statistic @GSStatisticTR 29 dk.29 dakika önceDaha fazla
[/FONT]
[FONT="]Çalışma Bakanlığı, bu yıl çalışanlarının maaşlarını ödeme konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray Kulübü'ne müfettiş gönderdi.
[/FONT]
Yav dursunu sokaktaki çöpcü tınlamıyor iktidar ne yapsın. İktidar yancılığından işi götüren tek adam fikoDursun'un iktidar yandaşlığı ne halta yarıyor çok merak ediyorum.
Dursun'un iktidar yandaşlığı ne halta yarıyor çok merak ediyorum.
Adam hiç ışık vermiyor doğru ama çok sağlam bir kadro kurduruyor ve bu kadar yerinde tespiti Fatih Terim bile yapar mıydı şüpheli bana göre. Ben de madem adam bu oyuncuları getiriyor o zaman tam kadro ne yapacak onu merak ediyorum. Gerçi o kadroyla herkes başarılı olur diyebilirsin o da ayrı konu.
Transferler de doğru falan değil ya. Bu paralara 20-25 yaş civarı dinamik ve ileride satıp para kazanılabilecek bir kadro kurulabilirdi. 5 yıllık uzun plan yapıyorum diyorsun, aldığın adamların çoğu 30 üzeri; diyelim bu sene verim aldın, bir kaç seneye yaşlanıp yine çöp olacaklar ve satıp para kazanma ihtimalin yok. Vizyonunuza tüküreyim.
Gomis de bir ayda geldiSadece feguli de böyle oldu diğerleri tak diye geldi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öyle ama gomis ve belhanda hakkında şu gün gelecek bugün gelecek lafları dolanmadı hiç.Gomis de bir ayda geldi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi