Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahcenin kadro kalitesini 2 kat arttıran bir tek valbuena var. Bu sezon bize kıyasla iyi bir kamp dönemi geçirdiler buna herkes katılmalı. Oynadıkları futbol göze hoş gelmese de bizden yararlı geçirdiler o süreci. Beşiktaş da bizim gibi kötü başladı, bizim kötü başlamamızın nedeni transferlerin yetişmemesi olabilir. Şu an için bizi kurtaracak tek şey transferlerin bir an önce bitmesi. Çünkü bu kadroyla 3-4 hafta daha devam edersek moral bozukluğuyla lige havluyu atıveririz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akşama kap gelmesin de göriyim bakiyim neler oluyor burada ölüsünü dirisini diye burda söven bir sürü kişi olucaktır

dinamiklik ve tempo anlamında Belhanda Sneijder'den önde bu görüşe katılıyorum ama teknik beceri, şut,pas,ara pası gibi konularda Sneijder Belhanda'nın çok önünde bana kalırsa. Sneijder'i bu sezonki gibi 2 iyi orta sahayla izleseydik her şey daha farklı olurdu. Adam Selçuk Tolga gibi adamlarla oynamak zorunda kaldı.

Tempo ve dinamiklik anlaminda Sneijder'in önünde olsun bari yani, adam Sneijder den 6 yas daha genc. Ama katiliyorum dediklerine. Sneijder Belhanda'nin en az 2 seviye üstünde bir futbolcu.

Arda'yi iki yilligina kiralayalim. Neymar'dan bir sürü para kaldi adamlara, artik 3'e 5'e bakmazlar. Sergi Roberto'yu da kaybediyorlar üstelik.

Tudor fegholi kadro disi birakmisss:-)

Cikmaz carsamba dedigimizi uygulami gorduk genc arkadaslar

Gidin bjk forumunda gezin

Fikoymus, 94 milyon euro krediyi konussun once fiko.

Transfer yapiomus sunu yapiomus, yav he he.

Azicik adam olun

Fiko kim ya 6 senedir 2 tane kupa almis, loser baskan.

Ben Fener'in 2 macini izledim ve onlari da en az bizim ve Besiktas kadar kötü buldum bu maclarda. Iyi olan takim yok gibi simdilik, ya IBB ilk haftalarda firtina gibi esecek ya da iyi olan degil de en az derece kötü olan sampiyon olacak bu sezon. Cünkü isik veren takim yok büyükler arasinda.
İyi olan takım şu an Başakşehir dışında pek yok bu görüşe katılıyorum. Ama işin kötü tarafı Fenerbahçe'nin maç kazanmak için iyi olmasına gerek yok. Aykut Kocaman dönemini hatırlayın rezil futbol oynayıp 1-0 lar ile şampiyonluk yarışı veriyorlardı. Ancak bizim maç kazanabilmek için iyi durumda olmamız gerekiyor bana kalırsa.

Podolski gitmesi gerekiyordu

Adam 2. sezonunda sosyal medyada taraftarı gaza getiren şeyler paylasmak dışında fazla bir halta yaramadı

Brumha büyük kayıp lakin
Brumada hemfikirim

Podolskıye katılmıyorum en azından pas oyununda olabılecek bir topçu idi.
Yasin yerine tercih ederdim yanındaki topcuları güzel paslarla iyi koşturuyordu.

feguliiiiii ?❤

Yeter ya gelmesin abi bu saatten sonra yemişim feghoulisini dünyada başka sağ kanatmı yok al naniyi 10 gol 10 asist le bitirir şu ligi ne ciguliymiş arkadaş adam gelmek istemiyor işte bariz belli bizi geç adam yönetimi bile kandırıyor dursun bile yarın gelir demesinden 2 gün geçti. gelmek istemeyen adamla daha ne uğraşıyoruz ?

Ben öğlen uykusuna yatıyorum, bugün de geleceği yok bunun. İyi günler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bi bitmediniz yahu. Biktim su Fiko denen mal herifi bas taci yaptiniz basimiza.

Basimizda Dursun var diye bu herifin iyi bir baskan oldugunu düsünürsünüz anlarim bir nevi de bu kadar da göklere cikarmanin anlami nedir yahu.

Bu sezon Fiko da cok sacma sapan isler pesinde kosuyor. Gerizekali yalakanin teki.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt