Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
3-4 yilligina gelmez, 3-4 gune raziyim
Faks kampanyası düzenlesek belki gelir. Fakscılar göreve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 yilligina gelmez, 3-4 gune raziyim
Feghouli gelmesin artık. Bu dakikadan sonra istemesin kimse. Kafa buluyor resmen lan bizle .
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dinamiklik ve tempo anlamında Belhanda Sneijder'den önde bu görüşe katılıyorum ama teknik beceri, şut,pas,ara pası gibi konularda Sneijder Belhanda'nın çok önünde bana kalırsa. Sneijder'i bu sezonki gibi 2 iyi orta sahayla izleseydik her şey daha farklı olurdu. Adam Selçuk Tolga gibi adamlarla oynamak zorunda kaldı.
biz burada 43 gundur kulubunun gondermek istedigi bir adami alamiyoruz, fiko ise oyunculari 2 gunde almakla kalmayip bir de esprili videolarla falan duyuruyor.
vay arkadas
bir yolunu bulup 2.5'a alacaklardir O'nu da muhtemelen o yuzden bekliyorlar.Vida'yı kaç aydır istiyorlar? 15 oldu mu?
İyi olan takım şu an Başakşehir dışında pek yok bu görüşe katılıyorum. Ama işin kötü tarafı Fenerbahçe'nin maç kazanmak için iyi olmasına gerek yok. Aykut Kocaman dönemini hatırlayın rezil futbol oynayıp 1-0 lar ile şampiyonluk yarışı veriyorlardı. Ancak bizim maç kazanabilmek için iyi durumda olmamız gerekiyor bana kalırsa.Ben Fener'in 2 macini izledim ve onlari da en az bizim ve Besiktas kadar kötü buldum bu maclarda. Iyi olan takim yok gibi simdilik, ya IBB ilk haftalarda firtina gibi esecek ya da iyi olan degil de en az derece kötü olan sampiyon olacak bu sezon. Cünkü isik veren takim yok büyükler arasinda.
Brumada hemfikirimPodolski gitmesi gerekiyordu
Adam 2. sezonunda sosyal medyada taraftarı gaza getiren şeyler paylasmak dışında fazla bir halta yaramadı
Brumha büyük kayıp lakin
bir yolunu bulup 2.5'a alacaklardir O'nu da muhtemelen o yuzden bekliyorlar.