Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk yi yalamayi forza da devam edebilirsiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

af96ce57888a4fb06d726166eb7c2e96.jpg

yaşadıgindan emin miyiz

Feghouli resmen Galatasaray'da
Resmen Galatasaray'da derken? ?

feguli transferinde temel problem bak bize 3 günde gelmezsen senden vazgeçeriz diyemeyen yönetimdir.

resmek koca Galatasaray klübü 1 futbolcunun adı altında ezilmiştir.

Ahaha gulesim yoktu renktas. Ne ezilmesi yavass gel. Medya sallayip duruyor. Asamuah ben soyluyom otesimi var nevzata inandiginiz kadar bana inanin.

Feguliye vercene 7 milyona asamuahi al. Feghuli alacaklari ile ortada jalsin bu saatten sonra.

Bilgilendirme: Feghouli transferi yüzünden edeceğim küfürlerin saatini 15.30 olarak açıklamıştım. Fakat daha sonra sanki bugün gelecekmiş gibi bir ortam oluştuğu için, boşa ceza yememek için, akşam 18.30'a kadar beklenmesi uygun görülmüştür. Kamuoyunun bilgisine sunarım.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilgilendirme: Feghouli transferi yüzünden edeceğim küfürlerin saatini 15.30 olarak açıklamıştım. Fakat daha sonra sanki bugün gelecekmiş gibi bir ortam oluştuğu için, boşa ceza yememek için, akşam 18.30'a kadar beklenmesi uygun görülmüştür. Kamuoyunun bilgisine sunarım.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Borsaya bildirmen iyi oldu h.o diyelim

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe, Giuliano'nun kiralanması konusunda görüşmelere başladığını açıkladı.

CL müzigini özledim ben ya. Bizim takimi orada görmeyi özledim.

Allah belani versin Dursun.

Umalım tersi olsun. Sonuç ne olursa olsun gümbür gümbür oynayan bir takım ve takımın bu mücadelesin görüp tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar görmek istiyorum.

Aslında Tudor dışardan sonuç alamasa da çılgın ve göze hoş gelen futbol oynatacakmış gibi bir imaj veriyor ama nedense geldiğinden bu yana hücum edemeyen bir takım yarattı. Anlayamıyorum bazen.

Ndiaye ve Fernando'nun tribünelr önünde ortasahayı sürklase edeceklerine inanıyorum. Belhanda da biraz sorumululuk alarak katılırsa bunlara belki ilk haftadan taraftarı cezbedecek birşeyler ortaya çıkabilir

Sanmıyorum. Ndiaye girdiğinde adrenalin ile iyi oynadı ama Garry'de Kkonya maçında %200 ile oynamıştı.

Maç içinde kaybolan biri. Dikine 3-4 depar atacaktır maç başına bu kesin. Ama planlı ve aklı başında hucüm yaptıracak biri değil. 2012 takımı her an hucüm eden bir takım değildi. Bir planı vardı. Keza Mancini takımı da topun arkasına çok iyi geçen son 10 senede en iyi defans yapan takımımızdı.

Tudor ne hucüm ne savunma seti oturtabildi 6 ayda takıma. Büyük takımlarda kadro kalitesi düşebilir ama şablon bellidir. Bizim 3 senedir şablonumuz yok. Onu getirmeden kim gelirse gelsin maksimum 3. oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt