Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.580
- 5.176
- 2.493
mehter yiyin o vakit
Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
kendi payına düşenin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mehter yiyin o vakit
ne kadar yaratıcı olacağını görmek isteriz o zaman.
Resmen Galatasaray'da derken? ?![]()
yaşadıgindan emin miyiz
Feghouli resmen Galatasaray'da
ben eurolarimi bozdurdum bol bol yiyorum buradakendi payına düşenin...
feguli transferinde temel problem bak bize 3 günde gelmezsen senden vazgeçeriz diyemeyen yönetimdir.
resmek koca Galatasaray klübü 1 futbolcunun adı altında ezilmiştir.
En iyi transferimiz olacak kalitede tabi gelirse bir zahmetArkadaşlar cahilliğime verin fakat bu Feghouli nöbet tutulmaya değer bir oyuncu mu. GS maçları doşında pek maç izlemem ve hiç bir fikrim yok. Süperstar mı bu adam ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen ne diyorsun değişikAhaha gulesim yoktu renktas. Ne ezilmesi yavass gel. Medya sallayip duruyor. Asamuah ben soyluyom otesimi var nevzata inandiginiz kadar bana inanin.
Feguliye vercene 7 milyona asamuahi al. Feghuli alacaklari ile ortada jalsin bu saatten sonra.
Kımse sormadı. Bu bilgiyi neye dayarak veriyorsun? Big ass?ben eurolarimi bozdurdum bol bol yiyorum burada
ehonomi coh eyi turkiyede
Borsaya bildirmen iyi oldu h.o diyelimBilgilendirme: Feghouli transferi yüzünden edeceğim küfürlerin saatini 15.30 olarak açıklamıştım. Fakat daha sonra sanki bugün gelecekmiş gibi bir ortam oluştuğu için, boşa ceza yememek için, akşam 18.30'a kadar beklenmesi uygun görülmüştür. Kamuoyunun bilgisine sunarım.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben sirtimi uzuna dayadim kardesimKımse sormadı. Bu bilgiyi neye dayarak veriyorsun? Big ass?
feguliiiiii![]()
Umalım tersi olsun. Sonuç ne olursa olsun gümbür gümbür oynayan bir takım ve takımın bu mücadelesin görüp tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar görmek istiyorum.
Aslında Tudor dışardan sonuç alamasa da çılgın ve göze hoş gelen futbol oynatacakmış gibi bir imaj veriyor ama nedense geldiğinden bu yana hücum edemeyen bir takım yarattı. Anlayamıyorum bazen.
Ndiaye ve Fernando'nun tribünelr önünde ortasahayı sürklase edeceklerine inanıyorum. Belhanda da biraz sorumululuk alarak katılırsa bunlara belki ilk haftadan taraftarı cezbedecek birşeyler ortaya çıkabilir