Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Taraftar çıldırdı Feghouli'yi istiyor!

[/FONT]
DG9IpanWAAAuCRA.jpg

2 Saat içinde KAP bekliyorum

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Yok hafta sonu gelicekmişte tudorla görüşmüşte takımdaki çoğu oyuncuyu tanıyomuşta kayseri maçında oynamak istiyormuşta şüpheniz olmasın demişte Allahım sen bana sabır ver

Hayatında Transfer ile ilgili sadece FM oynadığın için hiçbirşeyden haberin yok. Git bu işleri araştır o kadar kolaymı. Ben Arfa külübünden alacakları için 1.5 aydır hiçbir külüple görüşme yapmıyor ? Feghouli ona rağmen görüştü ve anlaşıldı. Sana taraftar demeye dilim varmıyor. Size başarısızlık müstehak kusura kalmada. Fotoğrafın zaten herşeyi özetliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ligue 1 Türkçe‏ @Ligue1_Turkce
TRANSFER | Thomas Meunier'nin PSG yönetimine Real Madrid'e transfer olmak istediğini bildirdiği iddia edildi. #PSG

Boyle dunya capinda transferler'in Gelmesi kolay olmaz elbette, adamin 3 milyon € alacagi var West Ham'dan, sizler 10 TL'ye surdan suraya adim atmazken adamin 3 milyon € dan vazgecmesini bekliyorsunuz.

Sabirli olalim.

Aramizdaki kuslar, Feghouli'nin bu ligin ustunden gecicegini bildigi icin provakasyon pesinde, milleti Feghouli karsit gorus'e goturme planlari icerisinde.

Hayatında Transfer ile ilgili sadece FM oynadığın için hiçbirşeyden haberin yok. Git bu işleri araştır o kadar kolaymı. Ben Arfa külübünden alacakları için 1.5 aydır hiçbir külüple görüşme yapmıyor ? Feghouli ona rağmen görüştü ve anlaşıldı. Sana taraftar demeye dilim varmıyor. Size başarısızlık müstehak kusura kalmada. Fotoğrafın zaten herşeyi özetliyor.

Haddini bil hayatımda hic fm oynamadım nedir bilmem burda yazdıgım sey hurriyetin yazdıgı ok gazete nerden biliyor telde konustugunun? bilmeden konusma erkek uza şimdi

Bazı arkadaşlar fegouli gelmiyor diye biraz kızmış olabilir zaten kötü futbolcu gelmesin falan diyorda ama ligin en iyi kanat oyuncusu olur.Ben yıllardır yakından takip eden bir izleyici olarak söylüyorum.

Kaderimiz Fernando-Belhanda-Ndiaye 3'lüsüne bağlı gözüküyor. Bu 3'lü olmadan maçlarda zorlanıcaz görüntüsü var. Bir hücumcu daha şart sanki Feghouli haricinde. Bu Arda olursa çok çeşitli kadro yapımız olur. Bazı maçlar Ndiaye ya da Fernando'yu dinlendirip Selçuk ile çıkabilirsin mesela ilerdeki oyunculara güvenip. Ya da Selçuk-Arda-Feghouli'ye dönüp çift forvet de çıkarılabilir. Varyasyonlar artar ve istediği tip kadro çıkarmaya uygun olur ilk 18. Feghouli'nin haricinde bir hücumcu daha alınması rahatlatır.

Ben bu gece kap geleceğini düşünüyorum tıpkı fernando gibi. Ama fegu yarın gelir tahminim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lens denilen herif.

PSV'de herkes tarafindan kufur yemis, Kiev'de kufurlerle gonderilmis, Sunderland'a rezil olmus bir futbolcu'dur.

Kendisi sadece acik alan'da oyniyabilir, cunku kosmaktan baska bir numarasi yok, Fenerbahce'nin ezikligi yuzunden rakipler hep baskili oyniyordu, o yuzden kendisine alan vardi, kosabilecegi. Hic Bruma gibi sagli solu rakibini yatirip gol attigini gordunuzmu Lens'in? Gormediniz elbette.

Feghouli Valencia'da Barcelona ile Real Madrid'in cocuklarinin korkulu ruyasi olmustur, kaleci Alves ile. Kendisi Valencia'da gayet iyi bir performans sergilemistir, West Ham'da sezon sonu oynamaya basladi, Bilic'in sacma sapan taktikleri yuzunden Antonio, tore ve Ayew orda oynadi. ama sezon sonuna dogru formayi kapan Feghouli, PL'nin ustunden gecmeye basladi.

Sofiane Feghouli, bu ligdeki butun sol beklerle dalga gecer, 15 gol 10 assist yapar. Arkasinda yilin transferi olacak Mariano ile en az 15 gol 20 assist gelir sag taraf'tan.

Feghouli'nin gelmesi en cok Bafetimbi Gomis'e yariyacaktir.

Diğer kulupler baya sağlam adamlar kiraladılar.Bizimkiler 1 tane bile kiralamayı beceremedi.

Fegholi transferi çok uzamış olabilir de verilen tepkiler net gerizekalılık. Herifin hesabına ana avrat küfür ediliyor yahu.
Bunlar taraftar ise bu tür kaliteli oyuncuları gelmesin vallahi. Hak etmiyor bu tür mallar iyi oyuncuları diyecemde diğer taraftan sabırla şekilde bekleyen taraftara olacak.

Bu Fegh caprazlari ne zaman kopartmisti ? Gecen sezon kac mac oynadi ve ondan onceki sezon ? Yani sakatligindan sonraki surecte ortalama kac mac yapmis, bi bilgisi olan varmi ?

Not: ASpor da Muhsin Ertugral konusuyor. Gercekten guzel konusuyor. Su transferler gelse dahi Galatasarayin takim olabilmesi Kasim ayini bulur diyor. O kadar kolay degil o isler.

O zamana kadar insaAllah minimum kayipla gideriz... Agustosun ortasina geldik hala takima en az 4 oyuncu lagzim (ilk 11 e )

Seviyeyi korumak icin ikili tartismalarda uslubumuza dikkat ederek yorum yapalim. Bunu dikkate almayan uyeler konudan uzaklastirilacak, devam etmesi halinde ceza alacak. Bu bir genel uyaridir.

Kaderimiz Fernando-Belhanda-Ndiaye 3'lüsüne bağlı gözüküyor. Bu 3'lü olmadan maçlarda zorlanıcaz görüntüsü var. Bir hücumcu daha şart sanki Feghouli haricinde. Bu Arda olursa çok çeşitli kadro yapımız olur. Bazı maçlar Ndiaye ya da Fernando'yu dinlendirip Selçuk ile çıkabilirsin mesela ilerdeki oyunculara güvenip. Ya da Selçuk-Arda-Feghouli'ye dönüp çift forvet de çıkarılabilir. Varyasyonlar artar ve istediği tip kadro çıkarmaya uygun olur ilk 18. Feghouli'nin haricinde bir hücumcu daha alınması rahatlatır.

Yazdığına büyük oranla katılıyorum.Katılmadığım nokta sol kanat illada gerekli değil. Rodriguez gayet yeterli bir oyuncu. O tarz dinamik oyuncular şart. Arda ile Feghouli biraz dinamiklik konusunda zayıf kalabilirler ikisi aynı anda. Orta sahada o 3 lü oynarsa. Ligdeki tüm takımlardan üstün gelir orta sahamız. Fizik gücü 0 oğuzhan 35 lik atiba ile çok rahat mücadele ederler. Taliscamı Belhandamı dersen. Talisca daha gole yakın ama oyun katkısı olarak belhanda. Denk oyuncular olarak düşünüyorum. Fenerbahçeye gelirsek. Josef-Ekici-Guiliano. Fernandonun joseften iyi olduğunun 7 cihan biliyor. Pereria bile portoda şampiyon olurken. Josefi seviyorum ama Fernando varken oynatamam demişti. Ekici ile Ndiaye kıyaslaması yaparsak. Ekici daha klas ama ndiaye daha güçlü ve dikine giden bir oyuncu. Belhanda ile Guiliano ya bakarsak. Guiliano sadece geçen sene başarılı olmuş ve Rusya liginde oynuyor. Belhanda daha ne yapacağı belli bilindik bir futbolcu.

Selcuk
Ujfalusi
Muslera
Eboue
Melo
Baytar
Elmander

O zamanlar'da bu kadar oyuncu gelmisti, 8ci hafta itibaren takim olmustuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt